2777
2789

خط دوتا افتاده دیگه

بارداری مبارکه

اگه شک داری یکی دیگه هم بزن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بنظر خراب بی بی چک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خط دوتا افتاده دیگهبارداری مبارکهاگه شک داری یکی دیگه هم بزن

خراب نیست؟ پخش شده ها

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خراب نیست؟ پخش شده ها

نمیدونم

برا همین میگم دوباره یه تست دیگه بزنه

تجربه استفاده از بی بی چک نداشتم

چیزایی ک شنیدمو‌ میگم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تو ۱۴ روز ک مشخص نمیکنه😐

سر پسرم ۱۰ روز از اقدام گذشت بی بی چک زدم دو خط افتاد الان همه علائم بارداری پریودی که شبیه هم هستن دارم از روز بعد از اقدام تخمدان هام درد میکرد با زیر دلم الانم بغل سینه هام درد میکنه و بزرگ شدن سردرد هم دارم همیشه دوسه روز مونده پریودی یکم علائم پریودی داشتم اما الان دوهفته س همش حس پریودی دارم با ترشح شفاف کمردرد

خط دوتا افتاده دیگهبارداری مبارکهاگه شک داری یکی دیگه هم بزن

اانشالله هرچه خیره پیش بیاد یه پسر ده ساله دارم الان ۱۰ ساله خودم نخواستم بچه دوم بیارم اصلا هم اقدام نداشتم طبیعی جلوگیری کردیم حالا این ماه تصمیم به اقدام گرفتیم ببینیم چطور میشه مثل قبل بار اول باردار میشم یا نه

اانشالله هرچه خیره پیش بیاد یه پسر ده ساله دارم الان ۱۰ ساله خودم نخواستم بچه دوم بیارم اصلا هم اقدا ...

انشالله 

بی بی چکا چرا اینطور شدن چندتا مدیکورزدم هیچ خطی نیفتاد سفید سفید اینم اول یه خط افتاد بعد ۵ دقیقه ن ...

یه مارک دیگه بگیر ولی مدیکور دقیقِ

ویورا گرفتم که اصلا به درد نخورد خوشبحال بعضی ها خیلی ریلکسن صبر میکنن تا موعد پریود من اصلا صبر ندا ...

انشالله ب زودی تست مثبت میشه و یه نی نی خوشگل میاد تو دلت😍