2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار سن بالا یا پسر جوون از نظر مالی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 182 پست
من فدات بشم انقد قشنگ توضیح دادی ممنونم که درکم میکنی طرف اومد تایپیک زده میگه پس انداختی و فلان من ...

میدونم عزیزم

جوونه بیشترهم میتونه بابچت رفیق بشه به واسطه علاقه ای که به توداره 

اون یکی اقاشایدبه واسطه بچه خودش که اسیب نبینه کم تربه بچه ات توجه کنه وچون یه بارشکست خورده شایدهنوزفکرش توگذشتش باشه ومقایسه کنه ولی بااین آقاجوون تره اولین هاروباخودت تجربه میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد داری حرف میزنی دهنت و ببند دیگه هم اینجا تایپیک نزن وقتی چیزی نمیدونی ...مگه تو از زندگی من خبر ...

وقتی تو سایت عمومی نظر میخای انتظار نداشته باش از همه چیت خبر داشته باشیم

چیزی و ک میگی و میبینیم.و الان فقط خودخاهیته ک ب چشم میاد ک بچه ی طفل معصوم فدای عشق و حال خودت میکنی و بندازیش سر مادرت

عزیزم من پسم بندازم از ادمش میندازم ن ک مث تو تر بزنم😘

نصیحت نبود اومدی نظر خاستی خودت جنبه ی انتقاد داشته باش

میدونم عزیزمجوونه بیشترهم میتونه بابچت رفیق بشه به واسطه علاقه ای که به توداره اون یکی اقاشایدبه واس ...

چقد حرفات قشنگیه همش درسته راست میگی همینکارو میکنم ممنون راهنماییم کردی الهی خوشبخت بشی

وقتی تو سایت عمومی نظر میخای انتظار نداشته باش از همه چیت خبر داشته باشیمچیزی و ک میگی و میبینیم.و ا ...

کارما دنبالته بدبخت میاد روزی که به قول خودت تر بزنی بابت حرفات که دلمو شکستی الهی بری و بچه برگردی تا بفهمی نباید دیگران و قضاوت کنی 

کارما دنبالته بدبخت میاد روزی که به قول خودت تر بزنی بابت حرفات که دلمو شکستی الهی بری و بچه برگردی ...

کارما ؟ 😂

منی ک میگم باید ب فکر اینده ی بچت باشی و کارما بیاد سراغم؟

عزیزم ب دعای گربه سیاه ب من چیزی نمیشه چون نیتم دل شکستن نیس فکر من اینده ی اون بچس ولی تو فکر خودتی

من دیدم طرف با مجرد ازدواج کرده خودشون ک بچه ی مشترک اوردن زندگی و ب کام اون بچه ی زنه زهرمار کرد پسره.

حتی بچه ایم دیدم ک پدر و مادر ولش کردن سر پدر بزرگ و مادر بزرگ و با چ مشکلات و اسیب های روانی بزرگ شد و هر روز فکر خودکشیه

راست میگی اخلاق مهم تره کاش اصلا جدا نمیشدم خیلی ناراحتم

چراجداشدی چیشد

ببین یکی میبینی اخلاقش بده پولداره ینی زندگی برات زهره

پس اخلاقاروبسنج

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤