عروسیمه برای عروسیم هر کدوم ار خانوادش یه نظر میدن برا خونه ام هر کی یه نظر میده راه پله موکت گلیم اینجور چیزا میخاد باباش رفته انتخاب کرده شوهرمم بهش گفته جر و بحث کردن الان میگم من بیام میگه نه تو ن خانوادم حق ندارید بیایید من میخام برم گفتم من زنتم خونه مال دوتامونه میگه تو خرید جهازت اصن از من نظر نخاستی گفتم من هنوز سروریس چوب اینا نخریدم اگ انتخابم کردیم باهم بودیم ماهم بحثمون شد معلوم بود کلن اعصابش خرابه الان خیلی ناراحتم مگ خونه ما نیست پس من کی نظر باید بدم کابینت و کمد دیواری هم رفته زده به سلیقه خودشون من ی رنگ گفتم اصن اونطور در نیومد کمد دیواری هم اینقد کم عمق زده هر چیزی باید چند بار تا کنی انداره شه اهههههههههه خانوادش درست ولی مال منن این چیزاااا خودشون برا خودشون عروسی اینجور چیزا نداشتن به من چههه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم شوهرتو نفرست سر نظر دادن یا ندادن تو با اونا دعوا کنه
خودت بهشون بگو نظر منم مهمه و توام نظر خودتو بده
حرفای شوهرتم که بهت زده حرفای اوناست
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
نمیدونم دوران پریودمه... یا چی... ولی متنفرم از همه ی آدما... اعصابم خرابه... از بی محبتی نامزدم از بی توجهیش از مادرش از خودم... دلم میخواد فرار کنم برم جایی که کسی منو نشناسه😑
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺
نمیدونم دوران پریودمه... یا چی... ولی متنفرم از همه ی آدما... اعصابم خرابه... از بی محبتی نامزدم از ...
من خیلی پشیمونم عروسی کردم از خونه پدر خاستم فرار کنم بدتر شدم ولی بی انصافی نگم ی خوبیای هم داره برام ولی مجردی محدود بودم بشدت و بابا خوبی ندارم متاسفانه