2777
2789
عنوان

عروسیمه خانواده همسرم اصن ار من منظر نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهرتو نفرست سر نظر دادن یا ندادن تو با اونا دعوا کنه 

خودت بهشون بگو نظر منم مهمه و توام نظر خودتو بده 

حرفای شوهرتم که بهت زده حرفای اوناست

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
مبارکت باشن

سلامت باشی عزیزم

تو هم بااینکه سخته بگذر چون احتراما میریزه

بعد رفتی سر خونتون محبت و احترام متقابل بیشتر نیشه و میفهمن تو خانوم اون خونه ای و دیگه دخالت سر وسیله اینا نداری هرچی عشقت میکشه بخر

فقط ۶۰۰ تومن از شوهر من دوران مجردی ب عنوان قرض گرفته الان وظیفشه ب پسرش اینا میده پس من کی باید نظ ...

مجردی که به خودش مربوطه پول داده چون الان حرفی هم بزنی همینو میگن. موقعی که با هم رفتین بیرون بدون اخم بهش بگو.ولی مراقب باش توی مسائل دیگه دخالت نکنن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
فکر عهد بوقیهههه خودشون میگن سلیقه

نمیدونم دوران پریودمه... یا چی... ولی متنفرم از همه ی آدما... اعصابم خرابه... از بی محبتی نامزدم از بی توجهیش از مادرش از خودم... دلم میخواد فرار کنم برم جایی که کسی منو نشناسه😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

مجردی که به خودش مربوطه پول داده چون الان حرفی هم بزنی همینو میگن. موقعی که با هم رفتین بیرون بدون ا ...

ن پول همسرمه الانم شوهرم همش میگه پولمو بده.درصدرای ک پدرش میگه بیا شریک شیم اون میگه نه بعد الان شده غلام حلقه ب گوش

نمیدونم دوران پریودمه... یا چی... ولی متنفرم از همه ی آدما... اعصابم خرابه... از بی محبتی نامزدم از ...

من خیلی پشیمونم عروسی کردم از خونه پدر خاستم فرار کنم بدتر شدم ولی بی انصافی نگم ی خوبیای هم داره برام ولی مجردی محدود بودم بشدت و بابا خوبی ندارم متاسفانه

طفلی شوهرت هم گیر کرده توی این اوضاع

وای دقیقادهمین خودش مونده بین ما چیکار کنه درصورتی که به اونا حرف زده باباشم پولشو داده ولی اینکه بحث کرده کنسل کردن الان خودش رفته بخره