2777
2789
جواب بدین یکی بدترین خواب هاتون

دیشب دیدم خواب دیدم دور از جون بابام چیزیش شده یعنی از ساعت ۵ صبح دیگه نخدابیدم وحشناک رود

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب دیدم یه مار بزرگ افتاده دنبالم میخواد منو نیش بزنه هرجا که میرفتم میومد دنبالم خسته شده بودم رفتم تو یه اتاقی در و بستم یهو از زیر در اومد من گیر کرده بودم تو  اتاق هی حمله میکرد بهم نیشتم بزنه با صندلی دورش میکردم

تو جان می کَنی تا حرمت ها را نگه داری و دیگرانی کمی آن طرف تر!! به سادگی ات می خندند تو را احمق فرض می کنند،و در دلشان هزار بار، خدا را شکر می کنند که شبیهِ تو نیستند!!که کلاه سرشان نمی رود!!که خوب بلدند گلیمشان را از آب بیرون بکشند!!به این ها اهمیت نده ...این بعضی ها هیچ وقت دلیلِ کوتاه آمدن هایت را نخواهند فهمید!تلاشی برای توضیحش نکن.. همانطور که برای خاک،نمی توان زلال بودنِ آب را تفسیر کرد..!   

بدترین حس رو بهم داد خواب دیدم دخترعمم و شوهرش یه سگ داشتن که راه میرفت مثل ادم اون سگه هس مدله تقریبا شبیه به اون
دخترعمم یه دستش رو گرفته شوهرشم یه دستش .سگه دست اونا رو ول کرد با یه فاصله دوید تا دریا خودشو پرت کرد تو اب رو اب مونده بود

از روی عکس پروفایلت عجیب نیست به دل نگیر شوخی بود

این مرد با همه وجود دوست دارم کاش می‌شناختیش به هیچ عنوان هم بسیجی وحزبالهی و...نیستم همش یک سال فهمیدم کی وچه تکیه گاهی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

وای چه خواب هایییی

هعی😢

تو جان می کَنی تا حرمت ها را نگه داری و دیگرانی کمی آن طرف تر!! به سادگی ات می خندند تو را احمق فرض می کنند،و در دلشان هزار بار، خدا را شکر می کنند که شبیهِ تو نیستند!!که کلاه سرشان نمی رود!!که خوب بلدند گلیمشان را از آب بیرون بکشند!!به این ها اهمیت نده ...این بعضی ها هیچ وقت دلیلِ کوتاه آمدن هایت را نخواهند فهمید!تلاشی برای توضیحش نکن.. همانطور که برای خاک،نمی توان زلال بودنِ آب را تفسیر کرد..!