2777
2789
عنوان

پسری که میگه تو رابطه نبودم تاحالا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلوم نیست اون آدمی که میاد خواستگاری چه چیزا پشت سر داشته با کیا بوده آخ استرس گرفتم😂

دقیقا منم بحثم همینه😂😂 از کجا باید مطمئن شد 

شاید اصن عشق اول طرف نباشی و اون تو فکر عشق اولش باشه😂🤦‍♀️ هوففف

دختر اره ولی پسرا ؟؟ فک نمیکنم باشه کسی که نبوده تو رابطه بینشون

اتفاقاً بدون تعصب به قضیه نگاه کنی تعداد پسرای سینگل خیلی بیشتر از دختراشه 

علتشم اینه توی یک جمعیت ۱۰۰ نفره پسر ، ۲۰ تاشون هر کدوم ۵ تا دوست دختر دارن ، ۸۰ تای باقی مونده هیچی ندارن 

اتفاقاً همه دخترا هم عاشق همون ۲۰ تا میشن

مثلا یک دختر بگه همه باید باورش کنند پسر بگه میگیم ن ؟؟؟؟ چ سطح حرف زدنت بچگانس خب باورش نداری چرا ب ...

من نگفتم همه باید باورش کنن ولی در دخترا باور پذیر تره

با این سنش مگه میشه از کسی خوشش نیومده باشه وارد رابطه شه؟

خیلی واسم مهمه خب😂😂 دوس دارم طرفم مث خودم رابطه نداشته باشه تاحالا

بشین تا پیدا بشه😂😂😂

البته هستنا ولی خیلی کم البته اونام یه مشکلات دیگم دارن یا قیافه ندارن یا مخشون معیوبه یا ازین مذهبیان که یه مقدار مخشون تاب داره یا هنوز موقعیتش پیش نیومده  البته توهین نمیکنما😂 ولی اون چیزایی که دیدم و شنیدم این بوده

من نگفتم همه باید باورش کنن ولی در دخترا باور پذیر ترهبا این سنش مگه میشه از کسی خوشش نیومده باشه وا ...

اره دیدم تعجب نداره مگ قرار همه در سن کم‌ عاشق بشند یا خوششون بیان بیکارند آخه 

بشین تا پیدا بشه😂😂😂البته هستنا ولی خیلی کم البته اونام یه مشکلات دیگم دارن یا قیافه ندارن یا مخشو ...

😂😂😂😂😂😂😂وای

نه من دلیلم این بوده دوس دارم با همون عشق اولم ازدواج کنم و همون ینفر باشه کلا