بشین بنویس نوشتن لطف بزرگی به خودت میکنی.. وبعد تایپیک مدیریت مخارج وپس انداز رو هم بخون تو همین نی نی سایت خیلی خیلی کمکت میکنه عزیزم .. من خودم اوایل البته خانم خانه دار هستم وهمسرمم موقعیت مالی خوبی داره اما همه اش لنگ پول بودم ن لباس خوب برا خودم میخریدم ن پس انداز خاصی داشتم اما اونجا در کنار دوستامون یادگرفتم استفاده کردم خیلی پیشرفت داشتم ..
اما خب اگه شما ماهی ۸ تومن برای مثال بگیری یک ملیون وپونصد تومن اختصاص بده به مرغ وگوشت اگه بتونی چرخ کرده بکنی کمی از گوشت هارو عالی میشه👌هم چرخی مرغ که کلی تنوع میده به غذاهاتوهم به گوشت قرمزت هم سنگدان مرغ بزنی که هم خوشمزه است هم ویتامین داره 😋۱تومنم بزار برا برنج حبوبات ۱تومنم بزار براشوینده باقی خشکی جات آشپزخونه به نظر من هفته ای هم ۴۰۰ بزار برای میوه وصیفی جات شیر تازه که میشه یک ملیون دویست البته از اون ۱تومنی که برای شوینده ها گذاشته بودی هم میتونی اختصاص بدی به اینجا تا اینجا ۴ ملیون ۷۰۰ شد یه تومنم میره برا پسرت شد ۵و۷۰۰ برای پسرت هم سعی کن توخونه پفیلا وکیک خونگی درست کنی از خونه شیر کاکائو بزاری براش که بتونی حداقل یه ۲۰۰ یا ۳۰۰ از اینجا پس انداز کنی یه پارسیان بخر بزار کنار .. موند ۲ و۳۰۰ که یه ملیون و۳۰۰ اختصاص بده به لباس وسوخت وکادو دیگه ۱تومنم سعی کن پس انداز کنی میدونم یه دست لباس بچه خودش یه تومنه وای یکم باید مدیریت کنی این قیمت ها رو من حدودی گفتم نمیدونم دریافتیتون چقده دقیق اما عزیزم چون بچه رو به رشد داری اصلا از تغذیه نزن اگه بیشتر از اینم هست دریافتی از هر روز خرید لباس وارایشگاه ومهمونی های بیخود بزن وپس انداز کن که خیلی مهمه