2777
2789
عنوان

مادرشوهر و با دوستام دعوت کردم بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست
خودت نگران این هستی که باید به مادرشوهرت تعارف می گردی چون فهمید دوستات میان و زشته ؟ بعد نگران این ...

میدونی از بس شوهرم مامانی تشریف داره یکم بخاطر اونم هست

به من باشه کلا قیدشو میزنم 

من خانواده پدریم کلا دعوت کرده بودم مادرشوهرم میتونست نباشه ولی بخاطر شوهرم دعوتش کردم

اسییییی اگه شوهرت طرف توئه 

امسال ک گذشت هیچ ،حرص نخور 

سال دیگه کلا با دوستات بگیر ،براشون بعدش کیک و کمی خوراکی بفرست 

مجبور نیستی که حتما اونارو بگی اگرم بدشون اومد مقصر خودشونن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسییییی اگه شوهرت طرف توئه امسال ک گذشت هیچ ،حرص نخور سال دیگه کلا با دوستات بگیر ،براشون بعدش کیک و ...

اصلا بمیرم من اینو دعوت نمیکنم 

جدیدا خیلی میاد خونم هر هفته میاد نمیدونم چجوری بپیچونمش

اون موقع که گفت میام باید میگفتی مهمونا مثلا فلان ساعت میرن بعدش تشریف بیارین که راحت باشیم منم بتو ...

وسطاش هی میگفت برو کتری و آب جوش کن کم نیاد 

کلا رو مخم بود کمک می‌کرد ولی این کاراش نمیتونستم تحمل کنم

نه شام چرا دختردورهمی ،یعنی بصرف بعد از شام

فکردی اونا میان و همینجوری میرن

واس شام میان 

تازه دیشب دوستام نگه داشتم بیشتر چون خواهرشوهرم دیر اومد.

و میموندن برا شام 

کلا بهم خوش نگذشت و خیلی پشیمون شدم

والله همه کاراش و حرفاش به کناراون تیکه که زنگ زده گفته پذیرایی نشدیم خیلییی اذیت کننده اس

اره ینی چی 

خب خونه پسرته همه چی ام رو میزه پاشو بخور دیگه

تازه غذا ظهرشم دادیم یه قابلمه همون شب با خودش برد دسر هم برد

میدونی از بس شوهرم مامانی تشریف داره یکم بخاطر اونم هستبه من باشه کلا قیدشو میزنم من خانواده پدریم ک ...

خوب باید شوهرت از یک جایی این اخلاقش را کنار بزاره . کم کم باید شروع کنی و بعضی مواقع به شوهرت توضیح بدی لزومی نداره مادرش همه جا باشه . سعی کن مودبانه ولی به موقع جوابش را بدی . یک مقدار هم مقصر خودتی انگار تعارف داری وقتی گفت یک ظرف آش برام بسته باید اون یکی ظرف را بر می داشتی و همون موقع میدادی به یکی دیگه اگز هم شکایت می کرد می گفتی جلوی همه خودت گفتی یک ظرف بستمه .... تعارف را کنار بزار و همون اول سریع بچسب به همون کاری که می خوای انجام بدی .

خوب باید شوهرت از یک جایی این اخلاقش را کنار بزاره . کم کم باید شروع کنی و بعضی مواقع به شوهرت توضیح ...

هم واس تولد هم اش کلی شوهرم گیر داد بگو

گفتم بابا فامیل خودمن دوست ندارم

سر دیگ اش من میخاستم ادویه بزنم نزاشتن

انقد سطلای اش پر گرده بودن نگو.تازه ی ظرف بزرگ پیرکسمم خواهرش برد هنوز ک هنوزه نیاورده

واقعا آدم له بشه از کار و خودش کاراشو کنه خیلی بهتره

اره ینی چی خب خونه پسرته همه چی ام رو میزه پاشو بخور دیگهتازه غذا ظهرشم دادیم یه قابلمه همون شب با خ ...

وای پس فقط چون شنیده دوستات میخوان بیان به این بهونه خودشو دعوت کرده باز

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
هم واس تولد هم اش کلی شوهرم گیر داد بگوگفتم بابا فامیل خودمن دوست ندارمسر دیگ اش من میخاستم ادویه بز ...

از بس بهشون رو دادی و پر روشون کردی . دیگه با خودت قرار بزار غذا بهشون ندی ببرند انقدر دیدم بعضی عروس ها خودشون را می زنند به نشنیدن و کار خودشون را می کنند ولی شما انگار با اونا تعارف داری و البته سعی کن با وجود اینها کمتر مراسم بگیری و به شوهرت بگو نذر یا هزینه جشن را میدم نیازمند ثوابش بهتره مجبوری آش بپزی و حرص بخوری .

از بس بهشون رو دادی و پر روشون کردی . دیگه با خودت قرار بزار غذا بهشون ندی ببرند انقدر دیدم بعضی عرو ...

همون خیلی جدیدا زیادی دخالت میکنه و اعصابم بهم میریزه

اصلا جشن هم بگیرم محاله دعوت کنم و بگم 

همون خیلی جدیدا زیادی دخالت میکنه و اعصابم بهم میریزهاصلا جشن هم بگیرم محاله دعوت کنم و بگم

آفرین دیگه دعوتش نکن و واقعا حیف غذا و خوراکی که برای همچین آدمی بفرستی . محلش نزار تا بفهمه ازش ناراحتی 

هیچوقت رو در واسی نباش اخه کدوم ادم عاقلی مادرشوهرو بادوستاش دعوت میکنه 

من مامانمو و مادرشوهرمو باهم نمیگم 

اگ واقعا پروبازی میزد دوستامو کنسل میکردم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید