2777
2789

کسی رو قضاوت نکن:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مفید ترین تاپیک نی نی سایت و کامنتاش همینه

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

بی نمازی انقد نفست پرو میشه و تنبل که دیگه انجام کرای روزمره هم سختت میشه

من نماز نمیخونم ولی چ ربطی داشت😐

اتفاقا بشدت پیگیر کارهامم و همه منو به اکتیو  و منظم بودن میشناسن .

هرروز هم ۵ونیم صبح بیدارمیشم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام.

امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشه.

آن شخص عرضه داشت :گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است.

امام فرمود: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد.

آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است.

امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟

وآن شخص به شرح ماجرا پرداخت.

پس از اتمام سخن امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا می بخشد ، من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی.

از امام صادق(ع) پرسیدند که چرا کسانی که در آخر زمان زندگی می کنند رزق و روزیشان تنگ است؟

فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهایشان قضا است.

همچنین مرحوم آیت الله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) در وصیت خود به فرزندش می گوید:

اگر آدمی چهل روز به ریاضت و عبادت بپردازد ولی یک بار نماز صبح از او فوت شود، نتیجه آن چهل روز عبادت بی ارزش (نابود) خواهد شد.

فرزندم تو را سفارش می کنم که نمازت را اول وقت بخوان و از نماز شب تا آن جا که می توانی غفلت نکن.»

کاربر آقا

من نماز نمیخونم ولی چ ربطی داشت😐اتفاقا بشدت پیگیر کارهامم و همه منو به اکتیو و منظم بودن میشناسن . ...

برای من چند وقته همینطوری شدم رو شما هنچین اثری نداشته اما برای من بوده و شده 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸