2777
2789
خواهر نصفه شبی داغ دلمونو تازه نکن

بخدا دلم میخواد بزن بترکه 

الان امشب دکتر برام پماد برا عفونت داده میگه این سر کنندس منم خیلی عادی گفتم ن بابا ناراحت شد گفت من چیزی نگم بهتره همش میخواد بگه بلدم حرصم میگیره دلم میخواد جیغ بزنم سر همه چی این طوره میگه بلد نیستی همش میخواد تخریبت کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکس من این شکلی بود. هربار رانندگی میکردم ۵۰ بار از جا میپرید حالا من توو عمرم تصادف نکردما. یا تلفظ یه کلمه انگلیسی رو یکم اشتباه میگفتم هر هر میخندید کلا توو رقابت با من بود. خدا نصیب گرگ نکنه ولی از حس نا امنی خودش بود ربطی به من نداشت. چون من موفق تر بودم ازش

نامزدم هر کاریو میخوام انجام بدم میگه من مطمئنم میتونی و به تواناییات ایمان دارم

اکس من این شکلی بود. هربار رانندگی میکردم ۵۰ بار از جا میپرید حالا من توو عمرم تصادف نکردما. یا تلفظ ...

یعنی خودش احساس کمبود میکنه ک میخواد همش خوب جلوه کن من رو تخریب کنه نمیدونی چقدر رو مخمه

یعنی خودش احساس کمبود میکنه ک میخواد همش خوب جلوه کن من رو تخریب کنه نمیدونی چقدر رو مخمه

اره اصلا به نظرم واکنش نده بگو باشه تو درست میگی. بذار احساس کنه اون درست میگه

کلا توو فرهنگ ما انگار اینجوریه که قبولوندن زن خنگ تره در صورتیکه اصلا اینجوری نیست. به جز قدرت بدنی و فیزیکی، زنا اتفاقا توو خیلی چیزای دیگه خیلی بهترن

باهاش رقابت نکن ولی کار خودتو کن

بعد یه مدت از سرش میفته

بخدا دلم میخواد بزن بترکه الان امشب دکتر برام پماد برا عفونت داده میگه این سر کنندس منم خیلی عادی گف ...

فقط باید صبر بخوای از خدا

یکمم پر و بال بهش بده بزار اعتماد به نفس تحریب شدش یکم درست شه

ولی سختهههههههههههههه.

اره اصلا به نظرم واکنش نده بگو باشه تو درست میگی. بذار احساس کنه اون درست میگهکلا توو فرهنگ ما انگار ...

همین کارو میکنم ولی نمیدونی دلم میخواد منفجرش کنم 

آخه مثلا یه حرفایی میزنه آدم فکر میکنه تو همه مثلا میگه این طرح چیه خیابون رو من و دوستام دادیم 

نمیدونم برا فلانی شعر گفتیم😁