2777
2789
عنوان

معلم زبان دخترم آقاعه میگه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 3507 بازدید | 124 پست
نه بزن قدش چه ایرادی دارهولی دست روی شون رو نمی‌فهمم یعنی چیکار میکنه کلا حق نداره دست بزاره رو شونه ...

اگه کسی دست رو شونه آدم بزاره ینی چی؟

من ی بار ی نفر دستاشو گذاشت رو شونه هام و زود ازش جدا شدم خیلی هیز بود

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

ایراد داره.کاری به مذهب ندارم.اما میگن حتی اگر میخوای بچه ای رو ببوسی باید ازش اجازه بگیری چون در غیر این صورت  به حریمش تجاوز کردی.اول از دست گذاشتن روی شونه شروع میشه.شاید نشانه هایی از پدوفیلی باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ذهنیت افراد اینجا خیلی کثیفه شماها مشکل دارید بخدا

اتفاقا طرز فکر شما ایراد داره تو اروپا هم قانونا به اندازه یک دست فاصله رو باهم رعایت میکنن و لمس همدیگه زدن وست شونه هم رو بی فرهنگی میدونن

اتفاقا طرز فکر شما ایراد داره تو اروپا هم قانونا به اندازه یک دست فاصله رو باهم رعایت میکنن و لمس هم ...

نه والا من المان زندگی کردم چند وقت تاچ معلم یه چیز وایراله مثلا بزن قدش و ..چون میخوان ارتباط صمیمانه با معلم باشه و خبلی چیزا البته اینجا ادمای بسته زیاده 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

عزیزم حرفای کاربران رو به خودت نگیر

خوبه که دخترت میاد حرفاشو بهت میگه...

ببین زمونه بدی شده...اصلا دیگه نمیشه به کسب اعتماد کرد...من خودم دبیرم...اطرافم دارم میبینم...ایشون آقا هستن و بهتره حد و حدود رو رعایت کنند...

بالاخره شوخی کلامی و لمس کردن تو کلاس و آموزش باید حریم داشته باشه

هیچ مردی علیه السلام نیست و متاسفانه من اصلا حس خوبی از صمیمیت و نزدیکی یه دبیر اقا با یه دانش آموز یا اولیاش نمی‌گیرم...

بر اساس تجربیاتی که دیدم و شنیدم...البته

نه والا من المان زندگی کردم چند وقت تاچ معلم یه چیز وایراله مثلا بزن قدش و ..چون میخوان ارتباط صمیما ...

شما گفتی وایراله پس معلم خلاف عرف رفتار نمیکنه منم ی مدت استرالیا بودم و قانون یک دست بشدت اجرا میشه و پسر خواهرم که بیش از حد ب بچه ها نزدیک میشد چند جلسه مشاوره فرستادن

😐😐😐😂😂عجب تحلیل وتجویز خشنی

😂😂اخه مگه بزن قدش، چیز بدیه؟ 😐😐

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم