2777
2789

زنداییم، زیادی ابله هست

با خانواده پدرم قطع رابطه ایم، چسپیده به اونا

مشکل روحی داره شدیدا، هیچوقتم به روانشناس مراجعه نکرده! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا عجیبترین آدمای زندگیم خواهرشوهرام هستن تا حالا ندیدم از چیزی از کسی تعریف کنن فقط خودشون رو میبینن تو مرکز ،اگه ایرادی داشته باشن اون به چشمشون نمیاد همون ایراد رو تو کسی دیگه ببین با آب و تاب میشینن راجبش صحبت میکنن کلا اینا فرشته هستن از نظر خودشون گاهی خیلی تعجب میکنم که اینا چه جور انسانهایی هستن

اگه من اشپزی کنم به بهترین نحو ممکن، پدر شوهرم خیلی تعریف میکنه ازم اما اینا لال میشن نه تشکر میکنن نه چیزی ...

دیگه برام مهم نیست رفتارشون ولی در کل عجیب هستن 

عجیب نمیشه گف وسواس داشت تو مسیر بین راهی سرویس بهداشتی عمومی کلا ۲ تا شیر آب بود و شلوغ یه خانوم نز ...

اون مشکل روحی داشته اکثر کسایی که وسواسی میشن از یه چیزی رنج میبرن که خودشو به صورت وسواس نشون میده تو اطرافم دیدم از این آدما، اونا روانشناس احتیاج دارن تا مشکل روحیشون حل بشه تا زندگی عادی داشته باشن 

اون مشکل روحی داشته اکثر کسایی که وسواسی میشن از یه چیزی رنج میبرن که خودشو به صورت وسواس نشون میده ...

بله متاسفانه 

هست تو اطرفیان نزدیک من 

دست خودشون نیست شاید روزی ۲۰ بار بهشون توضیح بدن ولی بازم نه نمیتونن

تا اون روان درست نشه وسواس هم پابرجاس