2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنیددددد

91 بازدید | 21 پست

من معلمم و برای کنکور دارم میخونم مطمئنم امسال دندون پزشکی رو قبول میشم 

ولی ی چیزی خیلی اذیتم میکنه شکست عشقی خیلی بزرگی خوردم و تازگیا فهمیدم طرفم رفته توی رابطه با ی دختر دیگ 

فکر ب اون مانع از درس خوندنم میشه 

چیکار کنم؟میخوام درس بخونم نمیتونم همش فکر میکنم

همش فکر میکنم اونا ازدواج میکنن و من حرص میخورم 

هر چی میخوای فراموشش کنی نیمشخ واقا هر کی میگه سرتو گرم کن فلان چرت گفده خوده منم کشیدم میفهمم حالتو فق باید بخودت زمان بدی تا کم‌کم فراموشش کنی تایمایی که‌ فکرت روشه درسو‌بزار کنار چون خوندمش بی فایدس یا اینکه میتونی بری با یکی دیگه حداقل یه تایمی بهش کمتر فک میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه ممکنه ول نکنه طرف اقوامشونه و فکر میکنم اگ ازدواج کردن چی

اصا ربطی به اینا نداره اگه نسازن با هم سری جدا میشن تو ام سعی کن مدیتیشین کنی جذبش کنی من بعضی وقتا نتیجه گرفدم 

خودتو دسته بالا بگیر توعه معلمو ول کرده رفته با یکی دیگه مردم ارزوشونه طرفشون یه شغل خوب داشته باشه پس این عقل ندارع و هوس بازه ت هیچی کم نداری مطمئن باش اونم‌ول میکنخ

چطوری ساب گوش میدم طرف انبلاکم کرده ولی نمیتونم مانع از فکر کردنم بشم

ساب چرتو پرته اجی‌ یه صدا نمیتونه تاثیر بزاره رو زندگیت تو شبا قبل خواب و روزا بعد بیدار شدنت بهش فکر کن چهرشو بیاذ تو ذهنت قشنگ‌تصور کن که داره التماست میکنخ و پشیمونه تصور کن گوشی دستته و پیام داده خیلیییی تاثیر داره اگه واقا اعتقاد داشته باشی 

اگه میتونی حتی برو بیرون یتایمی خیلی بهتره حالت خوده من گریه میکردم یکم‌خالی که میشدم میرفدم سراغ درسم باز بهتر می‌خوندم تو‌خودت نریز بالاخره شرایط سختیه خیلی حس بدیه ولی حتی اگخ برگشتم نباید بخدا فرصت بدی بهش چون باز تکرارش میکنه کلا بزارش کنار