2777
2789
عنوان

شوهرم برام طلا خرید🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
پس ولش کن کلا نخر اما ازسال بعرگد بگو من کاری ندارم برامادرت میخری یانه اما من میخرم ادم فقط میتونه ...

اون که برای مادر خودش می‌خره با کله آن میخرههه🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برید دوتایی برا مادرا هدیه بخرید

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

پس ایرادی نداره؟؟توقعم نداره درسته؟

میتونی خودتو بزنی به اون راه و بهش بگی این‌چند روز سرم‌شلوغ بود ولی اگه دوست داشتی آخر هفته بریم برای مادرها خرید کنیم اینطوری توپ‌رو میندازی تو زمین طرف و بهش میفهمونی به یاد مادرش بودی ولی مادر زنش هم نباید فراموش کنه و دیگه تصمیم با خودشه که بخره یانه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
میتونی خودتو بزنی به اون راه و بهش بگی این‌چند روز سرم‌شلوغ بود ولی اگه دوست داشتی آخر هفته بریم برا ...

خب یعنی نیازی هست اصلا به این که بخوایم بخریم؟؟مشکلی ندارم اگر منم نخرم اونم نخره دوباره سخت میشه اینجوری

آخه احساس میکنم از زمانش گذشته الان دیگ خیلی قشنگی نداره اینجوری بگم دوروز گذشت

بگو دوست داشتم باهم بریم بخریم سلیقه تو برام مهمه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چه غلطا😒🤣

😐😂

مبارکه عزیزم.

یا واسه مامانش نخر

یا اگه خواستی بخری جلوی چشمش دوتاا بخر یکی بده به مامانت یکی به مادر شوهرت.

یادبگیره کادو روز مادر و همیشه حواسش باشه

وقتی هم ازدواج کردین باهم برید خرید برای مامانا‌.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱