2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 87 پست

نکته کللللل صحبتت وسط حرفات بود

اون ۳۰ سالشه از من ۱۸ ساله انتظارش چیه

سن شما اصلا مناسب ازدواج نبوده

میگی ۳ سال!!

یعنی از ۱۵ سالگی ک عملا دوره نوجوونی و بچگیه

خودتو انداختی توی یه دوره بزرگسالی که خیلیا توی سن بالا توش موندن!!!

اصلا همینکه دارید توی یه طبقه زندگی میکنید با مادرشوهر

و اینکه شوهرت اینطوری بد دهنی میکنه و.... خیلی جای بحث داره

فامیلم ک هستید

حالا هم یا باید سیاست به خرج بدی بشینی پای زندگی

ولی سریع اشتی نکنی

یا اگر میخوای جدا شی یا فکر جدایی داری و....

پاشی بری خونه بابات

منتظر باشی بیادش 

اگر اومد

شرط بذاری پیش زوج درمانگر و روانشناس باید برید

تا ۲ جلسه هم نرفتید

برنگردی خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج فامیلی همینه 

شوهر اصلاااا نباید از وضعیت خانواده طرف باخبر باشه که بشه سرکوفت 

از نظر من جدا شو قطعا کیس خوبم پیدا میشه ولی عزت نفستو ببر بالا پیرمرد کجا بود ؟ 

رن سن بالا دنبال پسر مجرده اونوقت تو....

با این چیزایی که گفتی وحرف بابات به نظرم یکم تلاش کن وتحملت ببر بالا وسعی کن بالخره یه جوری رگ خواب طرف پیدا کنی واقعیت اینه این دعوا ها بین همه زن وشوهرا هست حالا میزان خشونت کمی فرق داره ولی طلاق آخرین راه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

نباید بذاری حرمتت بشکنه عمت منظورش از جواب نده اینه تو خانومی اگرم چیزی میگی فحش نباید بدی باید بگی حق نداری با من بد صحبت کنی یا حق نداری بی احترامی کنی و یا بگی تمومش کن و خودت بری تو اتاق 

هر کاری که کرده باشی حق نداره بهت توهین کنه ولی شماهم آروم و با وقار باش دنباله بحث رو نگیر

خب یه کم کوتاه بیا زندگی اولش همینه ببخشید ولی فکر میکنم شما خیلی لجبازی میکنی ولی یه زن میتونه با کمی سیاست زندگی رو سامان بده فکر نکن بری خونه بابات گل و بلبل میشه این نشد یکی دیگه خلاصه باید زندگی کرد یه جاهایی باید کوتاه اومد اگه بری از کجا میدونی روزهای خوبی در انتطارت باشه کمی فکر کن عجله نکن تو دعوا خیرات نمیدن  آدم عصبانی هر کاری از دستش برمیاد باید یکی باشه که آروم کنه

الان طلاق نگیره ۱۰ سال دیگه داغون داغون با یه بچه میخواد طلاق بگیره ؟

مطمئنم زندگیشون خوب میشه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

با این چیزایی که گفتی وحرف بابات به نظرم یکم تلاش کن وتحملت ببر بالا وسعی کن بالخره یه جوری رگ خواب ...

دعوامون سر روز زن بود 

گفتم ۳ ساله باهاتم ی شاخه هم برام نخریدی دیروز بیرون بودیم چی میشد ی شاخه گل میخریدی ینی من ارزشم از ی شاخه گل کمتره؟

پولشو حتی خودم میدادم 

برا مامانش کیک و پول داد 

نه تولد برام میگیره نه روز زن نه عید هیچی

به جای نی نی سایت اومدن، مهارتهای زندگی زناشویی بخون 

همه جوره مهارتی رو یاد بگیر کلی بدردت میخوره

خب یه کم کوتاه بیا زندگی اولش همینه ببخشید ولی فکر میکنم شما خیلی لجبازی میکنی ولی یه زن میتونه با ک ...

خب من بچم ۱۷ سالمه همه تو این دوران لجبازن

اون باید درک کنه ن اینکه زنگ بزنه ب مامانش فحشم بده 

من چقد بدبختم

از همین الان داره اینطوری رفتار میکنه دقیقا به چه امیدی قراره زندگیشون خوب بشه؟

تازه عروسی کردن باید صبور باشن