2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 87 پست

ر وی باباتم زیادحساس نباش دیدی که زیادحامی خوبی برات نیست

اگه شماتوی دعواسکوت کنی مطمعن باش اونم ازکارش پشیمون میشه

فکرکنم شوهرت ازاون ادماست که میخوادمثلاگربه رودم حجله بکشه

احترام شوهرت وپیش خانوادش داشته باش بهش اقتداربده خوب میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما۸سال اول زندگیموخیلی دعوامیکردیم وواقعابه طلاق فکرمیکردم ولی الان خداروشکرزندگیم خیلی بهترشدهفهمید ...

اکثرا همینن و بعدا خدا رو شکر میکنن که صبوری کردنو طلاق نگرفتن 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من یاد گرفتم شوهرم چی؟ماه های اول هم دعوا داشتیم عمم اومد گف باز شما دعوا کردین من خیلی سعی کردم خوب ...

اونم یواش یواش یاد میگیره. 

چم و خم شوهرتو یاد میگیری اونم مال تو رو و زندگیتون شیرین میشه

پس از من دیگه یسال دیگه خوب میشه و دعوا نداریم دیگه نه؟؟

اگه با مهارت بری جلو حتی زودتر

دعوای قبلیمون سر این بود ک من آبمیوه گیری و تازه شسته بودم عمم آورد گف آب این میوه هارو بگیر خودشم ر ...

دعوا همیشه سرچیزای چرته ، 

بعد پنج سال زندگی نوشتم رو در یخچال زدم «ارزش آرامش تو بیشتر از همه چیز هست  »  گل میخرید گل بیشتر ارزش داشت یا این آرامشی که امروز ازدست دادی ؟  پس این جملم درسته 

صبوری خیلی ارزشمنده ، ارزش دادن به خود خیلی ارزشمنده ، ایثار هم یعنی از خودگذشتگی که دیگه باید از خود گذشت و اون مراحل بالاتره