2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

1176 بازدید | 87 پست

من تازه عروسم ۲ ساله نامزدم ی ساله عروسی 

دیروز سر ی چیزی بحثمون شد و خونمون طبقه بالای خونه مادر شوهرمه 

تا صدامونو شنید اومد بالا شوهرم جلو مامانش هر چی از دهنش در میومد میگف جن*ده و...

منم میگفتم خودتی جلو مامانش گفتم شبیه باباتی ولی عمه من مث شما نیسم بسوزم و بسازم(عمم مادر شوهرمه)

عمم میگف وقتی شوهرت فحش میده تو ساکت باش چیزی نگو 

گفتم الان زمون قدیم نیس دختر تو سرخور باشه 

وقتی ب بابای من فحش میده باید خودشم فحش بشنوه 

بعد کلی ظرف و ظروف شکسته بودیم عمم جمعشون کرد 

گف باید ساکت باشین یکیتون 

گفتم اگه پسرا عصبی باشه من از اون عصبی ترم 

اون ۳۰ سالشه من ۱۸ 

وقتی بلد نیس چجوری حرف بزنه از من ۱۸ ساله چه انتظاری داره

دیشب کلا داد و بیداد میکردم 

نامزدی هم همین بود گفتم جدا بشیم گف نه بچه ای بزرگ بشی خوب میشی 

ولی من میدونستم ما تفاهم نداریم تا تلاش میکنم دوسش داشته باشم گند میزنه ب همه چی 

بعد خواست زنگ بزنه ب بابام گفتم نزن 

ولی عمم زنگ زده بهش😐

بابامم گف اگه میخای جدا بشی جدا شو من کاری ندارم ولی بعدش با ی پیرمرد ازدواج میکنی این خرفش خیلی برام بد بود 

مامانمم فوت کرده 

ی دلیل برا زندگی کردن ندارم دلم میخواد خودکشی کنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی🥺

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

همین الان هم با پیرمرد ازدواج کردی

۱۷سالگی سن ازدواج نیست

جوگیر میشد برا ارایش و لباس عروس و کادو 

بعد تکراری شدنش اینا پیش میاد

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

جدا شو یه کار پیدا کن مستقل شو یه مدت سختی میکشی اما می ارزه

یعنی چی یه هجده ساله رو تشویق به طلاق میکنی تو این جامعه گرگبازار

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊