2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 91 پست

چقدر شبیه من اونام میگفتن زن باید بسازه ...بااین تفاوت که شوهر سابقم میگف بایه پیرمرد ازدواج میکنی بابام گف اولا واسه دخترم زیاده دوما پیرمرد شرف داره به تو

با کسی ازدواج کردم از روی عقل و منطق که حالا میفهمم عشق چیه حالا خودم ارزش خودمو میدونم ...خیلی دوسش دارم ۶ سال هم تفاوت سنیمونه

خب رک بهت میگم جای دلداریشما اشتباه کردی با این ازدواجحالا ۲ راه داری جفتشم سختی خودشو دارهیا باید س ...

آفرین کاش آدمایی که اینحوری نظر میدن زیاد بشن 

من ۸ سال اولی بودم همش کوتاه میومدم 

پارسال سر یه خیانت چتی بازم کوتاه اومدم اما همسرم بدتر شد و گفت من همینم با دخترا حرف میزنم توهم حق نداری چیزی بگی یا بمون سکوت کن یا گمشو برو خونه بابات منم معطل نکردم وسایلمو جمع کردم صبح که دخترمو شوهرم خواب بودن رفتم خونه بابام 

مردی با اینهمه غرور و دهن بینی ۷ ساعت بیشتر طاقت نیاورده بود و سریع زنگ زده بود دامادمون مارو آشتی بده 

اتفاقاً دوباره کارشون تکرار کرد اینسری سه چهار روز برگشتنم رو طول دادم مشاوره بردمش تعهد گرفتم الان یه ساله گوش شیطون کر چیزی ازش ندیدم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.