2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 87 پست

منم مث تو ولی شما۱۲ سال اختلاف من۱۳سال اختلاف خیلی کشمکش داشت زندگیمون خیلی سخت بود اوایل خودکشی ناموفق داشتم درخفا بخاطر مادرش اینوبدون سیاست ببر بالاتابتونی ب زندگی ایده ال برسی من الان ک ۲۵شدم فهمیدم چقدر اشتباه داشتم ک شوهرم اینجوری باعث جنگ جدال بینمون میشد تو دعواهمیشه سکوت کن دیگه توهین نکن بهش تایاد بگیره احترام حرمت رو کم کم خیلی بچه ای هنوز 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باپیرمردازدواج نمیکنی ولی وقتی بابات این حرفوزدیعنی بعدطلا حامی نداری پس برین مشاوره وحل کنین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خیلی بچه ای ی دعوارو نتونستی مدیرت کنی خواهر تو سن چرا ازدواج کردی بعدم ناراحت نشی گلم الانم تقریبا ...

عزیزم اینجور نیس وقتی تفاهم عشق علاقهدباشه نمیشه اینارو گف منم ۱۳ثال اختلاف دارم ولی اصلاب چشم نمیایم درظاهر ک اون پیرمرده من جوون

سالهای اول زندگی دعوا و بحث زیاده ، من تو خونمون لیوانمون تموم شد همش شکست ،یسری لیوان چای رو پرت کرد سقف رنگ سقف و اطرافش عوض شده بود 😅 

اوایل زندگی دعوا هست الان که دارم به اونموقع فکر میکنم میبینم چه صبر و تحملی داشتم الآنم دعوا هست البته اما تو وسط دعوا زنگ نزن بابات چون اونموقع عصبانی هستی عمتم نباید زنگ میزد ، همش از کم بودن مهارت ارتباطی هست تو کانالهای نکات همسرداری ایتا نکات خوبی میگن ، وقتی میگی تا میام دوستش داشته باشم یه کاری می‌کنه یعنی یه حسی بهش داری و یه حسی هست که باهاش ازدواجم کردی  ، مهارت و طرز بیانت رو عوض کن چیزی که من بهش رسیدم 

شما الانم‌همسرت شوگرته

این بابای تو خیلی بی خاصیت با ارزش پوزش

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

چه ربطی داره اخه برگرد خونه بابات مطمعن باش خواستگار بهتری برات میاد کسی که نهایتا ۲۴ و ۲۵ سالش باشه زبونت رو بفهمه تقریبا با سن پدرت ازدواج کردی 

سالی که نکوست از بهارش پیداست 

هنوز یه ساله ازدواج کردی بهت فحش میده نمیتونم سال بعد رو پیش بینی کنم 

کاربر قدیمی هستم💕
همین دیگه شما همه ش این سنت و چماق کردی خب ۱۷ساله هستی کاری که شده ازاین به بعد یه کم فکر کن رگ خواب ...

عزیزم من تو این ی سال خیلی رفتارمو درس کردم 

ی دختر لجباز و ی دنده بودم خودشم میگه خیلی عوض شدی 

ولی دیگه دیروز نتونستم بغضم ترکید برا همه کادو می‌دادیم و اونا میگفتن تو چی گرفتی من چی میگفتم؟

اولین روز زنی بود ک تو خونم بودم 

ی شاخه گل میگرف خونه رو سرش خراب میشد؟

بعد شروع کرد ب بابام فحش دادن می‌دونه حساسم منم ب مامانش فحش دادم اومد منو بزنه زدم قندونو شکستم بعد رفتم اتاق گریه کردم گف صداتو در نیار همسایه ها میشنون با صدای گریم عمم اومد بالا

عزیزم ممکنه ازم ناراحت بشی اما حق با عمته.باید موقع عصبانیت همسرت ساکت باشی.من جای مادرت هستم از من بشنو گلم‌.وقتی مرد عصبی هستش باید ساکت باشی تا ملکه قلبش بشی و بعدش خودش شرمنده بشه و بشه موم توی دستت!

هنوز اول راهی و کلی باید سیاست زنونه یاد بگیری.به طلاق هم ابدا فکر نکن.زندگیت انقدر رویایی و شیرین میشه که نگو

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

برای شرایط شما ک نامادری داری و تقریبا راه برگشت برات سخته 

تازمانی ک حداقل بزرگ تر بشی سعی کن یکم قلق شوهرتو دست بگیری

تاحد امکان هم خودتو مشغول کن به یه کاری

اصلاخونه نمون

برو با دوستات بیرون 

برو دانشگاه

برو ورزش و باشگاه

تا حال خودت خوب نباشه نمیتونی حال همسر و جو خونتو هم خوب کنی

تو دعواها بجای شکستن ظرف و ظروف و داد و بیداد که ظرافت زنانه تو از بین میبره سکوت کن حتی میتونی از بغض کردن و ساکت موندنت استفاده کنی تا همسرت خودش بیاد ازت عذرخواهی کنه وگرنه تاهرجا صداتو بالاببری اونم بالاتر میبره

خستم مگه چن سالمه؟از دس نامادری فرار کردم افتادم تو چاه تقصیر مامانمه چرا باید تنهامون میذاشت💔

ببین دخترقشنگم.. حق با تو... ولی اگه طلاق بگیری شرایطت وحشتناک میشه.. یه کم صبور باش.. برای ساختن زندگی صبر لازمه هرچی گفت نپر جواب بده.. یه جاهایی بلانسبتت کر باش یه جاهایی لال.. یه ماه امتحان کن... جواب میده.. گاهی سکوت بدترین فحشه به طرف مقابله