2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم دلم گرفت عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
منظورش این بود که پذیرایی از مهمون بلد نیستی یا آداب معاشرت نداری؟

اولی احتمالا

یبارم از جانب فامیلاش دعوت شدیم پاگشا من پریود بودم حاللل ندار معمولی ارتباط گرفتم و اینا

سری بعد خواستیم جای دیگ بریم مهمونی بازم از فامیلای خودش

تو ماشین قبل پیاده شدن گفت عزیززم گرم بگیر باشه 

از این حرفشم ناراحت شدم گفتم اون سری حالم بد بود با قرص سرپا بودم خودم بلدم خیر سرم معلمم ماست نیستم میفهمم این چیزارو که گفت نه بخدا منظوری نداشتم ناراحت نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی احتمالایبارم از جانب فامیلاش دعوت شدیم پاگشا من پریود بودم حاللل ندار معمولی ارتباط گرفتم و این ...

به نظرم یه جای کار میلنگه...

یا شوهرت تو جمع خانوما بزرگ شده

یا اینکه دارن بهش آدرس میدن

اولی احتمالایبارم از جانب فامیلاش دعوت شدیم پاگشا من پریود بودم حاللل ندار معمولی ارتباط گرفتم و این ...

چی بگم والا نامزد منم همش میگه یکم باید رو آداب معاشرتت کار کنی بیشتر گرم بگیری سر صحبتو با فامیلام باز کنی و...

چی بگم والا نامزد منم همش میگه یکم باید رو آداب معاشرتت کار کنی بیشتر گرم بگیری سر صحبتو با فامیلام ...

من با فامیلای پدریش خیلی خووبم مخصوصا مادربزرگ و عمش چون واسطه ازدواجمون عمشه 

اما از خانواده مادرشوهرم زن باباش زیاد خوشم نمیاد معمولیه ارتباطم

یعنی چی

یعنی یکی داره بهش یاد میده اونم ساده ست اول ازدواج میاد میگه و تاثیر میگیره 

تاپیکهات رو خوندم احتمال زیاد کار زن باباشه و داره مقایسه ات میکنه با کسی... 

به نظرم حتما برو مشاوره متاسفانه مادرشوهری که زن بابا باشه از خود مادرشوهر بدتر و پر توقع تره و مدام در حال خودشیرینی برای پدر شوهره که دیدی برای پسرت آل کردم بل کردم...

من با فامیلای پدریش خیلی خووبم مخصوصا مادربزرگ و عمش چون واسطه ازدواجمون عمشه اما از خانواده مادرشوه ...

ببین دو راه داری یا کلا با فامیلای زن بابا گرم نگیری 

یا با فامیلای اون گرم بگیری ولی خودشو آدم حساب نکنی 😁 یه جوری که خودش دیگه نخواد باهاشون رفت و امد کنی! 

برای ازدواج مشاوره رفتی؟

دقیقااا موافقم

با هر کس دیگه هم ازدواج کنی داستان‌ و سختی هست... اما اگر واقعا همسرت خوبه ادامه بده و روابط رو مدیریت کن ...

مثلا دو هفته یه بار برو خونه پدر شوهرت زیاد نرو 

خونه فامیلای اون خانم هم همینطور