2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم دلم گرفت عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
خب بهش ک_ص بده تا از دلش دربیاری

😐😐😐😐

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خودت میدونی اون خوبه ولی خودت بی سیاستی چرا اصلا اون باید ماجرای خانواده و خودتو بدونه ؟یک مرد ...

ماجرای چیو

خب تو زندگیم و خانواده میبینه مهمون نمیاد و زیاد مهمونی نمیریم

ما حتی فامیل از طرف من دعوت نکردن پاگشا اما از جانب فامیلای اون مدام پاگشا دعوت شدیم میفهمه خودش دیگ

بحث کند شستن ظرفا بود کند میشورم اینو گفت

اهان خب پس حرف بدی نزده بنده خدا 

میگفتی اره خب ما زیاد مهمون نداریم دستم تند نیست بهتر و به نفع توعه ندام توقع مهمونی و تند تند کار کردن ازت ندارن 

به همو کند کار کردنت ادامه بده 

وقتی کند باشی مرد متعادل تر رفتار میکنه و تو مهمونی ها خودش هم دست بکار میشه و کمک میکنه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
میگفتی ن عزیزم من کلا کارامو اروم اروم و با حوصله انجام میدم و لبخند میزدی

اتفاقا بهتره بگه کندم به نفعشه شوهرش ببینه زنش تند تند و فرز نیست مجبور میشه کمک کنه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بحث کند شستن ظرفا بود کند میشورم اینو گفت

سعی همین جوری کند بمونی... ناراحت نشو 

کم کم عاشق همبن اروم بودنت میشه...

بعدم احتمالا دوست داشته زود ظرفا تموم شه کنار هم باشید 

مردا بلد نیستن درست احساس خودشونو بگن مخصوصا اوایلش