2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم این بدترینشه یا ن ولی چندباری خونه خالم خوابیدم صبح مجبور شدم برم حموم

چرا؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
به یه نفرگفتم چقدعوض شدبی اونم ذوق کردگفت چه فرقی گفتم خیلی چاق شدی ازحرفم خیلی ناراحتم

😭🤦‍♀️😂

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

چرا؟

گفتم تو تاپیک

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

داشتم با تازه عروس فامیل صحبت میکردم حالا این تازه اومده بود تو خانواده مون خیلی لفظ قلم هم حرف میزد ...

جررررر خوردم نه🤣🤣🤣🤣😭😭😭 واکنشش چی بود؟ 😂😂

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

عمم واسم دامن خرید

اومد خونمون بهم داد و گیر داد باید الان بپوشی منم دامن پام بود چون مهمون داشتیم. بخاطر عمم گفتم باشه میپوشم

دامن خودم یکم کمرش تنگ بود 

تو آشپزخونه بودیم منو مادربزرگم و عمم و خواهرم

اومدم دامنو دربیارم اونو بپوشم وقتی کشیدم پایین دامنمو شلوارمم باهاش اومد پایین

لامصب تا پایین سُر خورد افتاد

واااای الانم یادم میفته خودم غش میکنم