2777
2789
هر خیسی به تنهایی نمیتونه باشه

ولی خواب دیدم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ولی در حدی نیست ک کسی بفهمه .یا غسلو میذاشتی خونه خودتون

نماز صبح چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

رفته بودیم خونه عروس جهاز بچینیم فامیلای دوماد غریب بودن منم داشتم بساط موزیکو راه مینداختم همه توج ...

وای منم یه بار موقع عطسه یه جوری ازم در رفت پیش به مرد خدا شکر مرد فوت شد آخه اینا هم بود به دختر بچه هم بود ولی اون مهم نیست 

شکست عشقی سخته ولی تا حالا موقع جدی حرف با چند تا انسان رسمی،حباب از دماغتون زده بیرون

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
ولی خواب دیدم

میدونم منظورت چیه ولی فکر کنم واسه همه پیش میاد 

اثباتش واسه خود آدم که این همون باشه در حد خیلی شدید باشه سخته یکم چون میگن خیلی باید شدید باشه تا نیازداشته باشه به غسل

مادرشوهر من جوون صداشم همینطور

یبار زنگ زدم نامزدم (دوران دوستی) مادرشوهرم برداشت گفت فلانی(اسم نامزدم)خوابه منم عصبی شدم که چرا یه دختر جوون گوشیم رو برداشت 

گفتم سگ کی هستی زنیکه..... 

گفت مادرشم 

گفتم عههههه منم پدرشم

عصر رفتم تالار همسرم اونم داخل دفتر بود صدامو شناخت گفت عه سلام همسرم 🥲

اب شدم قشنگ

بی خیال اینکه خجالت نداده پیش نیاد دیگه

هعپ 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیت سوم با دوست پسرم رفتیم کوه

یهو ۲تا پسر دختر فوق مذهبی دیدیم

من بهشون گفتم خوش میگذره

خیلی خجالت میکشم از یادآوریش

😒🥲

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

نماز صبح چی

نمیدونم حدش چقده ک غسل بخواد .ولی من بودم باز نمازمو قضا میخوندم و دم صبح نمیرفتم غسل 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مادرشوهر من جوون صداشم همینطوریبار زنگ زدم نامزدم (دوران دوستی) مادرشوهرم برداشت گفت فلانی(اسم نامزد ...

😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روم نمیشه بگم تا ابد با خودم به گور میبرم...

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^