2777
2789
عنوان

با 600 میلیون چکار میتونم بکنم

134 بازدید | 20 پست

سلام ۶۰۰ تومن پول دارم میخوام یه کاری شروع کنم شوهرم توی یه کارخونه کار میکنه که خیلی ناراضیه میخواد خودش کار بزنه

ولی با ۶۰۰ هیچی به ذهنمون نمی‌رسه 

میگم حداقل استارت یه کاری رو بزنیم و بعدا که کارمون راه افتاد از کارخونه بیرون بیاد

حتی اگر کار واقعا خوب و مطمینی باشه حاضرم خونمو بفروشم

البته خونم تقریبا ۲۵۰۰ می ارزه

به نظر شما با سرمایه ۶۰۰ چه کاری خوبه؟

با ۳ تومن چه کاری خوبه؟

با پنجاه یا کمتر از ۵۰ تومن ی آنلاین شاپ بزن بقیش و بزار بانک سودش و بخور

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین خواهر من تاپیک های منو ببینی درباره راه انداختن شغل رگزیاد تاپیک زدن.مفصله توضیح بعضی مسائل.خلا ...

ممنون

خب من الان پول دستم اومده تا کی صبر کنم فعلا چکارش کنم؟

بعد اینکه من تازه اومدم نی می سایت چجوری باید تاپیک های این موضوعو بخونم

با ۶۰۰ خیلی کارا میشه کرد. ولی پیشنهادم اینه اول کار یکی دوماه برای آموزش اون کار سرمایه گذاری کن، د ...

ولی مشکلم اینه که اصلا نمیدونم چه کاری خوبه؟

مثلا یکی از پیشنهادای شوهرم فروش و تعمیر تجهیزات پزشکیه

یه مقدار کمی کار کرده ولی مدرک تجهیزات پزشکی نداره

نمیدونم مدرک اصلا لازم هست یا نه

ممنونخب من الان پول دستم اومده تا کی صبر کنم فعلا چکارش کنم؟بعد اینکه من تازه اومدم نی می سایت چجوری ...

تو گوگل سرچ کن اخرش بزن نی نی سایت.مثلا بزن (میخوام کار راه بندازم نی نی سایت)

با ۶۰۰ خیلی کارا میشه کرد. ولی پیشنهادم اینه اول کار یکی دوماه برای آموزش اون کار سرمایه گذاری کن، د ...

چجوری میتونم دوره شرکت کنم و تحقیق کنم 

توی همینشم موندم

موقعی که نیاز نداشتم دایم تبلیغات کسب و کار و اینجور چیزا رو میدیدم

الان هرچی فکر میکنم نمیدونم کجا تحقیق کنم

فعلا اومدم اینجا از شماها کمک بگیرن