2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلودگی چی منظورتونه؟

اونجا فضای الوده ست

کلی میت رو ممکنه از بیمارستان و... اورده باشن

همراه هایی که میان ممکنه توی بیمارستان الوده شده باشن و بیان مریض باشن یا ....

خاک بلند میشه

فضا فضای تمیزی برای یه نوزاد نیست طبیعتا

نوزادی ک باید توی شیشه نگهش داری عملا

نمیشه ببریش اونجا پر الودگی

کجاذبردنش مراسم ختم؟

نه تشیع جنازه بردیم

دختر عموم بود ۴۰ روزش بود 

بردیمش خاکسپاری یکی از اشناها

البته بگم فقط اون نبود دوتا از شاناهامون بچه ۱ ماهه اوردن

ولی اصلا نگزان‌نباش

هیچی نمیشه 

ما میبریم

امروز 

یعنی زن عموم سر همین موضوع خاکسپاری مادربزرگم نیومد🤔🤔🤔 با عموم جفتشون نیومدن!!!حدود ۲ هفته بعد عر ...

عروس داماد،نوزاد و مرده چله دارن 

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود

سلام عزیزم،بد به دلت راه نده،از نظر علمی چیزی ثابت نشده مهم دید شماس.کسایی هم که دعوات کردن همه سن بالا هستن ازشون بخوای یه دلیل منطقی نمیتونن بیارن.صدقه بده بد به دلت راه نده

یه صلوات مهمونم میکنید،هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم.

الان گذشته و هر حرفی فقط عذاب وجدانت رو زیاد میکنه میشینی غصه میخوری گریه میکنی خودخوری میکنی در معرض افسردگی بعد زایمان هم هستی ....سعی کن چیزی که گذشته فراموش کنی 

به امید خدا چیزی نمیشه اگر یک در صد چیزی هم شد اتفاقیه که افتاده مسئولیتش رو برعهده بگیر و قوی درمانش کن .ولی بهت قول میدم چیزی نمیشه به حرف کسی هم توجه نکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مکانش و بی خیال چه جوری دلت اوندد تو ابن سرما و ویروس و آلودگی بچه رو ببری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
عروس داماد،نوزاد و مرده چله دارن

چی بگم والا🤔🤔

من اصلا خود چله رو نشنیدم ک مفهومش رو بفهمم یعنی چی....

یعنی یکی ک عروسی میکنه یا بچه میاره

مراسم خاکسپاری شرکت نکنه؟ تا ۴۰ روز