یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=365403416]مثلا چی قراره بشه عزیزم چهله به بچه اش می افته رشد نمی کنهخودش هم چهله باید بردار و ...
سلام میگم شما میدونین چله بری چطوره.. راستش منم بعد از بچه اول حامله نمیشم به منم میگن چله افتاده شاید برات... البته من خوب بعد زایمان مثلن جایی اینجور نرفتم.. اگه میدونی میشه کمک کنی چله بری چطور کنم منم🥺
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم
چه ربطی به چله داره🤔🤔🤔🤔نباید ببرنچون اون محیط پر سر و صدا بچه رو اذیت میکنهو اونجا آلوده ست به ش ...
آلودگی چی منظورتونه؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...