2777
2789

درسته اون اول توهین و شروع کرده بود و به داداش و زنداداشم توهین کرده بود ولی خب به قول مامانم داداشه منم زیادی یاغی بازی دراورده بود و خوب جواب نداده بود

حتی قشنگ یادمه جوری لج کرده بود قصد نداشت اصلا اونارو دعوت کنه عروسیشون که قسمت نشد عروسی بگیرن ولی یا زور منو مامانم کارت دادیم بهشون

دیگه چند روز پیش به زور وادارش کردم رفتیم یه هدیه و یه گل خریدیم رفتیم عذرخواهی کرد و اون مادری‌که ادعا میکرد ویگه دختری به اسم زنداداشم نداره الان تومد دنبال زنداداشم با گریه که‌حلالم کن و برد خونشون باورتون نمیشه تاحالا زنداداشم اینجوری خوشحال نشده بود

زنداداشم بارداره استراحت مطلقه کامل 

مامانم میگه هیچ مادری ولش نمیخواد بچشو ول کنه ولی خب به خرحال داداشه منم یکم زیاده روی کرده بود جوگیر بازی درآورده بود

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجاش رو نفهمیدم داداشت نمیخواست واسه عروسیشون کارت دعوت ببره ؟! مگه برای خانواده پدر عروس کارت دعو ...

عروسی رو داداشم گرفته بود اونوزمانم قهر بودن باهم خبر نداشتن قراره عروسی بگیرن اینا

لایک نکن خواهر منننن