2777
2789
عنوان

زنداییم همش خونه ماست

429 بازدید | 19 پست

اصن خوشم نمیاد هعی میاد یه دختر فوق العاده بیشعور و شر داره منم درس دارم انقد با داداشام سروصدا میکنن نمیتونم درس بخونم

مجبور میشم برم تو انباری سرد درس بخونم

اینکه میگم هعی میاد یه روز در میون عصر ۳ ۴ ساعت اینجاس😑

کاربری دست دونفره😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترداییم داداشش اکسمه ک کلی بلا سرم آورده😂

🤣🤣🤣🤣همونه پس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فراهم کردن امنیت  و آرامش خونه و مدیریت چنان مسائلی وظیفه مادرتون هست با ایشون صحبت کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هوف کاش نمیومد

خدایی حق داری سخته.منم دوتا بچه دارم اول ابتدایی و دوم ب اندازه کافی اذیت دارن سعی میکنم جایی نبرمشون

حالا خواهر شوهرم ی بچه شلوغ ی ساله داره مدام یا جیغ یا گریه یا میریزه من عصبی میشم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خدایی حق داری سخته.منم دوتا بچه دارم اول ابتدایی و دوم ب اندازه کافی اذیت دارن سعی میکنم جایی نبرمشو ...

بخدا درس دارم قشنگ چن ساعت تایمم میره😞😞

کاربری دست دونفره😃