2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست

حتما بگو، برو صحبت کن ولی اسم بچه رو نیار بگو دو نفر از همکلاسیا، اگه خودشون پرسیدن بگو اسمشون رو

البته جوابی که میشنوی اینه که تو بچه خودت رو قوی تر کن که این مسائل واسش مهم نباشه

پارسال دو تا پسربچه تو مهد به پسرم آلتشون رو نشون داده بودن، مدیر بهم گفت درسته که اونا بچه های مشکل دار بودن ولی تو بچه ی خودت رو اموزش بده چون این مسائل تو جامعه زیاده، مهدش هم تو گرون ترین محله ی شهرمون بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما بگو، برو صحبت کن ولی اسم بچه رو نیار بگو دو نفر از همکلاسیا، اگه خودشون پرسیدن بگو اسمشون روالب ...

منم خیر سرم غیر انتفاعی گذاشتمش تعداد بچه ها به نصاب نرسید منحل شد ایندفعه با بدبختی گذاشتمش شاهد در حالی که مدرسه دولتی اونور خیابون بود گفتم بچه از محیط تاثیر نگیره 😭

تا حالا ندیدم مدیری اینو‌بگه

منظورمو نگرفتی 

سخت پشت نماینده کلاس هستن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️