2777
2789
عنوان

اگه میشه جواب بدید از دیشب تا حالا خیلی حالمو بد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست

خاهرانه بهت میگم فعلا اروم جلو برو هر چی باشه نامحرمه برای شما دوستی و عشق و این حرفها رو بزار کنار فعلا فقط رسمی باهاش باش تا اخلاق و کردارش دستت بیات احساسی نباش عزیز دل در اخر خودتو رو مهیای ازدواج دیدی اجازه بده بیات خاستگاری اگر به استخاره بود هیچ ز ن و مردی طلاق نمیگرفتن اصل استخاره در احادیث اهلبیت اینه که وقتی شما عزمت و جزم کردی و تصمیمت رو گرفتی استخاره میگیری که در این امر خدا کمکت کنه یجور کمک و مشورت با خداست استخاره به این معنا نیست که اینده رو پیش بینی کنه فقط شما راه درستش رو برو که جواب درست بگیری و یکعمر پشیمون نشی 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استخاره ک نمیشه خودت یا مامانت بگیره باید حتما یه روحانی بگیره

عزیزم مگه روحانی فامیل خداست در احادیث هم ذکر نشده که روحانی یا کسی که به امور دین واقفه برات استخاره بگیره روش استخاره توی کتابهای دعا مفاتیح الجنان باب الزیارات هست هر کسی میتونه برای نیت و عملی که میخات انجام بده استخاره بگیره و اصلش اینه بعد از اگاهی و معرفت از اون عمل و عزمت رو جزم کردی که میخای اون کار رو انجام بدی استخاره میگیری یعنی خدایا با توکل به تو پیش میرم یکجور مشاوره هست و نیت قلبی 

استخاره یه شرایط خیلی خاصی دارههرکسی نمیتونه بگیرهسر همچین موضوعات الکیم استخاره نگیرید گناه داره اص ...

عزیزم برای هر کاری میشه استخاره گرفت ولی بعد از تصمیم نهایی خود اون شخص به عقل و منطق کار نداره بالاخره ادمیزاده دو دل میشه و ترس و نگرانی از اینده ولی استخاره درست یعنی وفتی پازلها رو درست کنار هم قرار دادی یک مشورت با خدا از طریق استخاره که توی کتابهای دینی ما اومده میگیری برای کسانی که عقیده دینی به این موضوع دارند

استخاره یه شرایط خیلی خاصی دارههرکسی نمیتونه بگیرهسر همچین موضوعات الکیم استخاره نگیرید گناه داره اص ...

آخه یه لحظه گفتم چون دوره و شناخت کاملی ازش ندارم بگیرم 

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
خوب عقل از استخاره بالاتره یک ساعت تفکر از هزاران ساعت عبادت برتره

آخه چون دوره و شناخت کاملی نداشتم ازش این کارو کردم 

خاهرانه بهت میگم فعلا اروم جلو برو هر چی باشه نامحرمه برای شما دوستی و عشق و این حرفها رو بزار کنار ...

واقعا باورتون میشه خودش بیشتر از من رعایت نکنه کمتر نیست 

خیلی با قاعده و خوب حرف میزنه اما چیزی که هست این استخاره تو دلم انداخت 

عزیزم برای هر کاری میشه استخاره گرفت ولی بعد از تصمیم نهایی خود اون شخص به عقل و منطق کار نداره بالا ...

خوب اینطوری که ما عزم کردیم که بریم فلان کار رو کنیم بعد خدا تواستخاره گفت نکن پس باید مثل استارتر اون کارو نکنیم دیگه ها؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

واقعا باورتون میشه خودش بیشتر از من رعایت نکنه کمتر نیست خیلی با قاعده و خوب حرف میزنه اما چیزی که ه ...

فقط درست پیش برو کاری بهش نداشته باش اگر به خودت اعتماد داشته باشی و خودتو مستحق ادم خوب مومن و درست بدونی درست میشه فقط اصولی پیش برو نه احساساتی 

خوب اینطوری که ما عزم کردیم که بریم فلان کار رو کنیم بعد خدا تواستخاره گفت نکن پس باید مثل استارتر ا ...

درسته وقتی تصمیمت رو گرفتی و میخای انجام بدی و دو دل هستی استخاره میگیری که جواب قطعی رو بگیری توی اون کار نه اینکه کاری نکردی و تلاشت رو نکردی و اصظراب از اینده اون کار داری بیایی با استخاره دست بکشی 

من چند سال پیش استخاره گرفتم بد اومد ولی عقل میگفت که انجامش بذم و انجامش دادم . اگه انجام نمیدادم ضرر زیادی میکردم.

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️