2777
2789
وای 😂دخترمن جدی هستم بدونیم تانزاریم بیان دیگه دارن سایتمونومیگیرن

کاری ازما ساخته نیست فقط اونایی که زن نما هستن 😂😂

درگیر دنیایی شدیم که  خودش دور خودش میچرخه ️      نوشته هام مخاطب خاصی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی که تا ۲۰ سالگی تغییر نکرد تا ابد و یک روز همون آدم باقی میمونه

واقعا حق گفتی 

اخه بیست سالگی ب بعد مگ وقت تربیت شدنه 

هرچی میخواد بشه تا همون ۲۰ 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
ازاوناکه بدم میاد خیلی هم زیادشدن

الان رابین هودشون تاپیک زده میگه بزرگ سایت منم اینو دیگه چکار کنیم 😂😂

ندیدم .حالا دیدی ننه چرامن نگران سایتمونم میگم زیاد شدن میگی نه

آره والا کاش میتونستیم کاری کنیم 

مردها وقتی از قیافه و توان میفتن مهربون میشن باج میدن حتاکه یه زن فقط کنارشون باشه تو جوونی هم بی رح ...

آره من بابام جوان بود همچین کارای میکرد مادرم جرات نداشت تکون بخوره،ولی الان نزدیک ۶۰و خورده ای هست مامانم دنیای چیز بهش بگه حرفی نمیزنه سرشو میندازه زمین میره،میدونه مامانم نباشه یک روزم دوام نمیاره

🥴امضام نمیاد 

پخته شدن و خام و نسنجیده عمل کردن، بر میگرده به عملکرد ادما،به تجربه های که بدست آورده  در این صورت در سن کم عملکرد درستی داره 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن