2777
2789
عنوان

دقت کردین چند سال اخیر مناسبت ها خیلی بولد شده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 33 پست
مردم دارن به سمت نادانی میرن

شب نشینی یلدا و تجلیل از مقام زن نادانیه؟ دانایی انوقت چیه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همه چیز بود اما خیلی ساده در عین حال خیلی باصفا

یه چیزایی از قدیم نبود مثل یلدایی بردن برا عروس که یکی دو دهه هست خیلی باب شده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه بود تو خانواده ما ولی ما سنتی میگیره از اینا که آتلیه فلان نه

منظور منم همینه من از وقتی یادمه همیشه یه سفره ساده ولی جدیدا به اطرافیانم که نگاه میکنم سفره های پرزرق و برق شده جدیدا

نه اینطور فکر نمیکنم 

شما فک کن سال 73بابام منه پنج ماهه رو برداشته برده مغازه برای مامانم کادو روز زن سشوار خریده 

و اینکه مامانم از بچگی هاش که پنجاه و پنج سال میشه تعریف می‌کنه از شب یلداهاشون

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ببین منظورم چیز دیگه ای هست منم از بچگی تا الان شبای یلدا همیشه سفره داشتیم و اینجور چیزا ولی الان د ...

خب زمان قدیم مثل الان همه چی در دسترس نبود و قناعت میکردن

مثلا مامانم میگه تو بچگیش موز میوه لاکچری بوده اما الان فقیرا هم میخورن

منظور منم همینه من از وقتی یادمه همیشه یه سفره ساده ولی جدیدا به اطرافیانم که نگاه میکنم سفره های پر ...

برای اینستا شونه نه برای لذت بردن خودشون و پایداری اون جشن نیست😂😂

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

شب نشینی یلدا و تجلیل از مقام زن نادانیه؟ دانایی انوقت چیه؟

من فکر می‌کنم هم منظور استارتر هم منظور این کاربر برگزار کردن تجملاتی و شوآف کردن و زیاد شدن چشم و همچشمی در این زمینه‌ست. نه صرف اون مناسبت.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خدایی یلدا سفره داره. چون خوراکی‌های مخصوص داره.ولی اینکه برن لباس بدوزن برای یلدا و آتلیه برن و دیز ...

دقیقاااا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 خب حالا گرفتی آفرین نوش جونت 

کادو گرفتی مبارکت باشه دیگه چرا ده بار استوری و هزار بار پست می‌کنی آخه فهمیدیم به خدا سفره ویدیو از این سر تا اون سر 😑😂😂💔

من خودم به شخصه تجملات رو دوس دارم

عاشق اونایی هستم که سلیقه به خرج میدن و خوش خرجن 

به نظر من مناسبات کمه و چه بهتر که شیک برگزار بشه

البته اگر کسی تمکن مالی داشته باشه...

نه نادانی چیزیه که خانومای اینجا مینویسن شوهرم بهم اینو داد من ناراحت شدم شوهرم نداد ناراحتم یلدا خونه مادرشوهرم ناراحتم اره این افراد نه تنها به سمت نادانی بلکه تباهی کشیده میشن 

خیلی کلیشه ایه و من گاهی سردرد میشم این حجم از نادانیو میبینم 

گفتن چرا انقدر اهمیت پیدا کرده این مراسمات!منم دارم میبینم انقدر اهمیت پیداکرده که طرف به دعوا میکشونه این مراسمارو و از حالت عادی و طبیعی زندگیش خارج میشه و یجوری این مراسمارو گنده میکنن که توقع دارن شوهرشون براشون طلا بخره و اونارو ملکه کنه چه خبره بابا