2777
2789
عنوان

به بچه تون شیرخشک دادین یا شیر خودتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 64 پست
من خودم شیرخشک خوردم بچگیم والا سیستم ایمنیم از سوهرم که شیر مادرشو خورده بهتره به تغذیه دوران کودکی ...

گفتم بچه نگفتم بزرگسال 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین منو و شوهرم هم همینیم اون شیر مادرخورده یعنی یه بدن کشککی ای داره بیا و ببینمن عوضش شیرخشک خور ...

میدونی از چی حرس میخورم..اینکه خواهرش بچه شیر میده و پسر من شیرخشکیه با افتخار هم میگه اون زرنگ بود شیر خودشو داد 

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
من بخاطر اینکه قبلش بدنساز بودم افتاده نشد..نگران نباش فوقش اگه بعد زایمان هم جمع نشد ی ماه باشگاه ب ...

اهان

باشگاه که باید برم

وزنم تو ۵ ماه شده ۱۰۰ کیلو

یعنی دارم سکته رو میزنم از وضع داغونم

بعد زایمان یک ماه استراحت میکنم

بعدش با باشگاه و پیاده روی و رژیم خودمو جرررر میدم 

دماغمم شده بالون بادی که اونم باید عمل کنم 

کلا با تریلی از روم رد میشدن هم به این شدت داغون نمیشدم😁

دقیقا...فقط پیرزنا میگن شیر مادر چون از مواد داخل شیرخشک اطلاع ندارن

ولی ما خودمون منو خواهر اولیم ک شیر مادر خوردیم هم استخوان بندیمون محکم تره هم سیستم ایمنی بدنمون قوی تر اما خواهر اخریم ک شیر خشک خورد ازهمون بچگی تاالان همش یا مریضه یا دست درد وپادرد داره

شیرخشک بهتره و کاملتربچه برادر من تازه شش ماهه شده با تصمیم قبلی از اول شیرخشک دادیم بهش فقط سه چهار ...

آره بابا 

افتادگیش جهنم

من روزی هزار بار روغن تراپی میکنم سینه هامو 

ازبس بدنم خشکه که پوستم کشیده میشه 

من چجور بچه شیر بدم آخه

بعد هرجا باشی باید لباسو بدی بالا شیر بدی

خیلی مضخرفه

اهانباشگاه که باید برموزنم تو ۵ ماه شده ۱۰۰ کیلویعنی دارم سکته رو میزنم از وضع داغونمبعد زایمان یک م ...

اشکال نداره🤣..منم بارداریم دماغم شده بود مث بادکنک ولی خداروشکر شکم نداشتم..اگه سز کردی بعد ۶ ناه برو باشگاه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
آره بابا شیرخشک راحت تره منکه حوصله ندارم اه اه

من چون ۲۰روز شیر دادم خیییلی خیلی هم خجالت میکشیدم چون هنوز برام عادی نشده بود همه هم ب بدنم نگاه میکردن.

بعد زایمانم ک بدن زشته کلا

اه یادم میاد چقدر خنگ بودم

لایک نکن خیرشو ببینی
شیر خودمو میدم تاقبل بارداری منم به شدت مخالف این موضوع بودم وحتی با شوهرم بحثم میشد ولی مخصوصا ازوق ...

از کی واسه شما تکون خورد

واسه من الان ۵ ماهمه یعنی ۲۲ هفته اما تکون نمیخوره🫠

ولی ما خودمون منو خواهر اولیم ک شیر مادر خوردیم هم استخوان بندیمون محکم تره هم سیستم ایمنی بدنمون قو ...

چند سالشه کوچیکه...بستگی ب تغذیه هم داره

شیرمادر کامل ترین چیز  شیرخشک عوارض داره بچه یوبست میگره  اگه به حرفم شک داری برو پیش متخصص اطفال ازاون بپرس ببین روزی چقدر  مراجعه کننده داره  منم میخواستم شیرخشک بدم ولی بعدش دیدم بچم شیرخودمو میخوره چه حس خوبی منتقل میکنه شیرخودم دادم

میدونی از چی حرس میخورم..اینکه خواهرش بچه شیر میده و پسر من شیرخشکیه با افتخار هم میگه اون زرنگ بود ...

ایییش 

زرنگ نبود...از خودگذشته بود و خودشو زیرپا گذاشت دو قرون پول شیرخشک نده شوهره

اشکال نداره🤣..منم بارداریم دماغم شده بود مث بادکنک ولی خداروشکر شکم نداشتم..اگه سز کردی بعد ۶ ناه ب ...

وای سزارین میکنم نمیتونم ۶ ماه صبر کنم

همین الانش افسردگی گرفتم 

میگن دماغ کانل برنمیگرده و مقداری بزرگیش میمونه

اصلا از خودم نفرت دارم از بس زشتول شدم😁🫠

چه ربطی داره بچگی هم همین بوده

باهاش بحث نکن فقط حرف خودشو قبول داره