2777
2789
عنوان

به بچه تون شیرخشک دادین یا شیر خودتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 64 پست
شیر خشک دادم اتفاقا سیستم ایمنی بدنشم خوب بود تند تند سرما نخورد

منم خودم شیرخشک خوردم 

اصلا این حرفا پایه و اساس نداره 

شوهرم شیر مادرشو خورده یه سیستم ایمنی ضعیفی داره که نگو 

من انقدر حرص میخورم سر کشککی بودن بدنش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اطراف ما اونی که شیر مادر خورده هر روز مریضه واقعا بیشتر روزها مریضه ولی اونی که شیر خشک خورده ...

دقیقا...فقط پیرزنا میگن شیر مادر چون از مواد داخل شیرخشک اطلاع ندارن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
دقیقا...فقط پیرزنا میگن شیر مادر چون از مواد داخل شیرخشک اطلاع ندارن

دقیقااا دیگه گذشت اون دورانی که میگفتن شیر مادر خیلی بهتر از شیر خشکه الان تو شیر خشکا کلی ویتامین و مواد معدنیه 

منم خودم شیرخشک خوردم اصلا این حرفا پایه و اساس نداره شوهرم شیر مادرشو خورده یه سیستم ایمنی ضعیفی دا ...

ببین حقیقت من شیر نداشتم تا ۲۰روز قطره قطره داشتم همونو بهش دادم بعد اونم شیر خشک.

ولی خب شاید بچه دومم شیر خشکی کنم راحت تره بنظر خودم

لایک نکن خیرشو ببینی
خوب پس خداروشکرمن الان باردارم هم افتادگی دارهخیلی اعصابم خرده باید جمع بشن اینا

من بخاطر اینکه قبلش بدنساز بودم افتاده نشد..نگران نباش فوقش اگه بعد زایمان هم جمع نشد ی ماه باشگاه بری هم جمع میشه هم خوش فرم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

شیرخشک بهتره و کاملتر

بچه برادر من تازه شش ماهه شده با تصمیم قبلی از اول شیرخشک دادیم بهش فقط سه چهار روز اول شیر مادر خورد اونم بعدش زن داداشم پشیمون شد 

اما بازم سینه های زن داداشم افتاده شده

شیر خودمو میدم تاقبل بارداری منم به شدت مخالف این موضوع بودم وحتی با شوهرم بحثم میشد ولی مخصوصا ازوقتی تکون هاش احساس کردم دلم میخواد خودم بهش شیر بدم ولی با شوهرم قید شرط کردم بعد شیردهی برم لیفت کنم 

دقیقااا دیگه گذشت اون دورانی که میگفتن شیر مادر خیلی بهتر از شیر خشکه الان تو شیر خشکا کلی ویتامین و ...

ب من هنوزم میگن باید شیر خودتو میدادی الان بچم ۱۱ ماهشه..بهم میگن تو گاو شیر ده نبودی در این حد بیشعورن

کی گفته اینو..شوهر من ۷ سااال شیر مادر خورد با ی باد مریض میشه و دو هفته تو گوشه خونس و من شیرخشکی ...

آفرین منو و شوهرم هم همینیم 

اون شیر مادرخورده یعنی یه بدن کشککی ای داره بیا و ببین

من عوضش شیرخشک خوردم در مقابل اون خیلی مقاومم 

کی گفته اینو..شوهر من ۷ سااال شیر مادر خورد با ی باد مریض میشه و دو هفته تو گوشه خونس و من شیرخشکی ...

شوهرت ک دیگه بچه حساب نمیشه 

گفتم بچه ها 

بچه شیر خواری ک شیر مادر میخوره سیستم ایمنی بالاتری داره همه مقالات هم همینو میگن ی سرچ بزنی متوجه میشی 

سیستم ایمنی ب عوامل زیادی بستگی داره ولی وقتی بحث بچه شیر خوار میشه اونی ک از شیر مادر تغذیه میکنه سیستم ایمنی قوی تری داره بعد از شیرخوارگی هم عوامل دیگه ای اثر گذارن 

علاوه بر این روی ی سری از بیماری های بزرگسالی هم مثل کلسترول بالا تاثیر گذاره 

وقتیم میگیم تاثیر گذار ب این معنی نیس ک صددرصد جلوگیری میکنه

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎