یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خداوکیلی ول کنید این مناسبتا مگه دوتا یکیه بیشتر از ۳۰ تا مناسبتهکادو معمولی درحد یه شاخه گل هم قبول ...
دقیقااااا
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بایدی درکار نیس ولی مردی که سیاست همسرداری را بلد باشه به مناسبت های کوچک هم که شده ی هدیه ساده در توانش ب خانمش میده چون خانمها با هدیه خیلی خیلی دلخوش میشن و دلشون گرم به زندگیشون میشه ....
روز زن،تولد، سالگرد ازدواج،ولنتاین،مناسب شغل(مثلا روز پرستار برای خانمهایی ک پرستارن)
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بایدی درکار نیس ولی مردی که سیاست همسرداری را بلد باشه به مناسبت های کوچک هم که شده ی هدیه ساده در ت ...
تازه روز دخترم باز میخوان
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠