2777
2789
عنوان

مامانم زد هدیه روز مادرو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 42 پست
خوب از این به بعد بهش کادو ندید اگه گفت چرا کادو نمی‌دید بگین خوب تو هدیه نخوای

تازه خودمون پولامون جمع کردیم پول مجسمه یک عالمه بود تازه توش ورقه طلا کار شده خیلیییییی گرون شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامای بعدت خوندم ناراحت شدم. مادرت شخصیت خودشیفته داره و احساس اون لحظه شما براش مهم نبود واقعا ... ...

ببنید ما خانوادمون خیلی مهمونی میگیرن اما ازاون جایی که خانواده ما کلا ادمای،تک بعدی هستن داداش من که کلا کلش تو درسه منم امینطورم مامان و بابام سرکارن برای همین هزارتا مهمونی شب یلدا بود من فقط یکیش رفتم چون داداشم ترم ۱ دانشگاه و خیلی دانشگاه و رشته سختی میره منم مدرسم خیلی سخت گیره سال دهم مهم ترین سال های زندگیم برای به دلیل درس و اینا نرفتیم 

ببنید ما خانوادمون خیلی مهمونی میگیرن اما ازاون جایی که خانواده ما کلا ادمای،تک بعدی هستن داداش من ک ...

😐😑گوگولی من کم سن و سالید که آخه هر دو...

کارش واقعا درست نبود 

وقتی خودش حضور نداره شما کجا برید؟

من الان همش به مادرم میگم خانواده جایی دعوت میشه باید در با حضور اصلی پدر مادر باشه ، حالا بچه اومد چه بهتر ...

😐😑گوگولی من کم سن و سالید که آخه هر دو...کارش واقعا درست نبود وقتی خودش حضور نداره شما کجا برید؟من ...

ما خیلی جاهارو بابرادرم تنها میریم حتی ثبت نام مدسمم با داداشمه اونا فقط دنبال نتیجه ان 

بجه آوردن بعدا بزارن دکوری بگن ببینید ما خانوم و آقای جراح...دو تا بچه دانشمند داریم... علاوه بر این تربیت کردن هم بلدیم چقدر خوبن....

بگو بهشون یکم برامون وقت بزارید برا تفریح ...فقط تفریح خانوادگی ....فامیل و دوست و مهمونی نه....

در ماه دو بار سینما ، بازار گردی چه ایرادی داره یا ....کار ساده گفتم

بجه آوردن بعدا بزارن دکوری بگن ببینید ما خانوم و آقای جراح...دو تا بچه دانشمند داریم... علاوه بر این ...

نه راستش برای پز نمیخوان چون اصلا کسی تو فامیل نمیدونه من چه مدرسه ای میرم یا داداشم اگه خودشون میپرسیدن میگفتیم هیچی میخوان ماهم ادمای موفقی بشیم اما من اونا کار ندارم اما مامانم واقعا سخت گیره بابام خوبه تازه اونا هیچ وقت خونه نیستن از اونجایی هم که به ما هیچ اعتمادییی ندارن گوشی هامون چک میشه بعد توی خونه دوربین داریم کوچکترین کارمون رو میبینن بعد زنگ میزنن یک عالمه دعوا میکنن