2777
2789
عنوان

سوال در مورد رانندگییی داشتم😁کسیی هس👀

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 30 پست
سوال اول هیچکدوم ،راهنما نمیزنیم۲.پای چپ که روی کلاچه در حال استراحته۳.موقع دنده عوض کردن پارو تا ته ...

آره ولی راهنما باید زد

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بستگی به به قرار گیری ماشین داره مثلا من قسمت راست جاده ماشین پارک کردم بخوام خارج بشم ،راهنمای چ ...

ضریب هوشیت خیلی بالاس 😂💔

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
فکر کن در حال رانندگی پای راست در حال استراحت باشه پس کی گاز بده؟راننده هم نیستم

خرزوخان😅

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

موفق باشی

ممنونم🧡

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
فکر کن در حال رانندگی پای راست در حال استراحت باشه پس کی گاز بده؟راننده هم نیستم

یادش بخیر موقع ازمون ، نوبت یکی از دخترا ،شد ،ماشین روشن کرد ایستاد ،سرهنگ بهش گفت خب ،ماشین روشن کرد خاموش شد ،گفت چرا اینطور کردی گفت مگه باید گاز میدادم 

همه تو افق محو شدیم 😂

😐🤷🏻‍♀️
یادش بخیر موقع ازمون ، نوبت یکی از دخترا ،شد ،ماشین روشن کرد ایستاد ،سرهنگ بهش گفت خب ،ماشین روشن کر ...

لامصب ی سری ماشینا کلاجش پایین ول میکنه مجبوری گازم بدی ولی الان ماشینای دیگ بالا ول میکنه نیاز نیست گاز بدی اونقد

کاربری دست دو نفره 🦦😐

یادش بخیر موقع ازمون ، نوبت یکی از دخترا ،شد ،ماشین روشن کرد ایستاد ،سرهنگ بهش گفت خب ،ماشین روشن کر ...

😂😂😂

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
جدی کجا اشتباه بود ؟

عزیزم ما هیچ وقت سمت چپ راه پارک نمیکنیم که

همیشه سمت راست خیابون هسیم

پس راهنمای چپ رو باید بزنیم

مگر اینکه خلاف جهت رانندگی و پارک کنیم😂

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
یه وقتایی یه جاهایی باید نیم کلاج بری پس نمیچسوبی تا کف ی وقتایی ی نیش ترمز کوچولو میخایی پس حالت ار ...

کمک میخواد

همه ما اوایل نمیدونسیم

اتفاقا دختر باهوشیه