2777
2789

با لحن عصبی و خشن گفت: چه غلطی تا الان میکردی؟

دستام میلرزید، چشام پر از اشک شده بود با صدایی لرزون گفتم: امروز تولدت بود، برات کادو خریدم، نگاه کن ببین!

نذاشت حرفمو کامل بزنم  نیشخندی زد و ادامه داد:  برا اهمیتی نداره، نیازی به مهربونیت ندارم! فهمیدیی؟ یا بفهمونمت؟!

- آبتین من...چیکارت کردم مگه؟

صداشو بالا برد و فریاد کشید: هه  چیکار نکردی تو؟ با خودت چی فکر کردی؟ من بچم؟ تا کی میخوای هر***زه بمونی؟

اشکام همیمجوری سرازیر شده بود پهنای صورتم خیس خیس بود و میلرزیدم از ترس!

گفتم:  من زنتم آبتین چی میگی؟ من نارام! میفهمی منو اینحوری شناختی چطوری میتونی؟

نزدیکم شد عصبی نفس کشید و  با نیشخند گفت: تو؟ تو هر***زه ای بیش نیستی!

عقب تر  رفتم تا جایی روی مبل پهن شدم

جلوم وایساد و نالید: من خیلی بی غیرتم

میخواستم با دستام خودمو بلند کنم که یهو زیر دستم خالی شد و افتادم زمین، دستمو از مچ گرف و هر ثانیه بیشر فشار میداد، تا حدی ک فکر میکردم الان دستم قطع میشه!

اه...یی بلند  سر دادم ک ه حاصل درد بی اندازه ای بود ک به دستم فشار می‌اومد.

اونیکی دستشو روی دهنم گذاشت و گفت: صدات خیلی قشنگه؟ حالیته؟ نمیخوام بشنومت؟ ازت متنفرم؟

از درد داشتم میمردم  اروم زیر لب گفتم: آبتین  دستمو داری میشکنی!

دستمو محکم تر فشار داد و به زمین کوبید که جیغ دردناکی کشیدمو...

#نظر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.