2777
2789

با این شرایطی که گذاشتن برای کنکور یه جورایی غیرممکنه.

اگه کنکور به شیوه قبل بود خیلی راحت بودی.

البته بستگی به هدفت داره و اینکه ریاضیتیت قوی هست یا نه.بنظرم از همین الان فیلم واینا ببین ودرس خوندنو شروع کن بایه مشاور به طور آزمایشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقاا همه اینا رو دوس دارم😂، ولی الانم که انسانی هستمم اینطوری هستم واقعا

خب پس هیچی دیگه موفق باشی گل😂

انسانی زحماتت نتیجه میده

ولی تجربی انقدر سهمیه ایو نمیدونم پارتی بازی توش زیاد شده که قبولی توش سخته

ولی بازم تصمیم خودته که مهمه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

کلا از انسانی خوشم نمیاد

می دونم ولی به تجربه من حتی اگر خوشت نیاد ۱۰۰ بزار انسانی یک چیزی بیار سال دیگه تجربی وسوابق اوکی کن اگه آوردی مبارکه نیاوردی یک دانشگاه انسانی دولتی داشته باشه نتایح تا دوسال اعتبار داره 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

میدونم قبول نمیشما اما بازم امید کوچولویی دارم😂🤦🏻‍♀️

اگه تصمیمت جدیه از الان شروع کن برا کنکور ۴۰۵ بخون اونموقع قبولی ولی ۴۰۴ سخته چون تاثیر معدلم هست

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

می دونم ولی به تجربه من حتی اگر خوشت نیاد ۱۰۰ بزار انسانی یک چیزی بیار سال دیگه تجربی وسوابق اوکی کن ...

من به نظر خودم الان تجربی بدم فقط جهت اشنایی با سوالا سال دیگه از اول شروع کنم به خوندن، عه من فک کردم فقط یه ساله ک خوبه

اگه تصمیمت جدیه از الان شروع کن برا کنکور ۴۰۵ بخون اونموقع قبولی ولی ۴۰۴ سخته چون تاثیر معدلم هست

فقط برای اشنایی با سوالا وگرنه کنکور اصلی که بیشتر بخون و..  سال دیگه میدم

من به نظر خودم الان تجربی بدم فقط جهت اشنایی با سوالا سال دیگه از اول شروع کنم به خوندن، عه من فک کر ...

هر طور می دونی عزیزم 

من همون کار بالا گفتم عموم کرده بود پیشنهاد دادم 

عموم انسانی  بود دوازدهم ۴۰۲ کنکور داد دولتی آورد نرفت ذخیره شد  ۴۰۳ رفت تجربی کنکور داد آورد رفت 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم