2777
2789

سلام مثلا کسی که زیراب کسی رو میزنن بعد یکی بد تراز خودش تو زندگیش بیاد یا هم خونو از هم خون میزنه بچهای خودش از هم زده میشن یا به بی محلی کنه بد تر از خودش نصیبش بشه یا تو هیچ کاری روش نتونی حساب باز کنی بدتر از خودش تو زندگیش اومده باش تو اطرافیان دیدین مثلا تیم میشن برا عذاب دادن همیشه هم نقشقربلنی روداذن میدونن چی ناراحتت میکنه فقط فقط همون رفتارو باهات داشتن این ادما بد تراز خودشون میاد تپ زندگیشون یا نه درمقابلشون سکوت باید کرد یا مقابله به مثل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کارما اعتقادی ندارم چون ندیدم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

من در مقابل کسایی که بهم ظلم کردن ساکت شدم آخه با آدم بی منطق از خدا بی خبر آدم چی می‌تونه بگه؟من سک ...

من سکوت می کنم اما ازدرون خیلی حرص و جوش میخورم خیلی خودخوری می کنم همیشه هم حق به دست اوناست

چقد گذشت تا خدا جوابشونو داده؟

گاهی چند ماه 

گاهی چند سال 

اما مو به مو و دقیق 

.

یه بنده خدا هست 

ازدواج می‌کنه 

خانمش مظلوم و صبور هست 

اینا خانوادگی اذیتش میکنن 

خواهر شوهر و جاری بازی در میارن براش 

شوهرش آدم بد اخلاق و بی منطقی بوده 

تمام خانواده هم می‌دونن این چه شخصیتی داره 

اما کسی از خانمش حمایت نمیکنه و بهش میگن تو مقصری 

کارشون به طلاق می‌کشه 

یه بچه کوچیک هم دارن

کلی عیب میزارن رو خانم 

روانی،بد اخلاق،و........

بهش ظلم میکنن 

بچه رو هم ازش میگیرن.

این مرد دوباره زن میگیره اما بدون مشورت خانواده 

اما این زن زن نیست 

یه جادوگر بد ذات 

خون مرد و خانواده مرد رو می‌کنه تو شیشه 

خلاصه ماجراهای زیادی دارد بماند....

دخترشون بزرگ شد 

چندیییین بااااار بی جهت بعد بله برون و چند روز قبل از عقد خانواده پسر بی جهت پشیمون میشدن 

آبرو براشون نموده بود 

چندین بار با اشخاص مختلف تا پای عقد رفت و نشد.

.

بالاخره با یکی عقد کرد 

دو هفته بعد عقد بی دلیل پسر گفتش پشیمون شدم 

نمیخوامت 

هر چی به این در و اون در زدن پسر راضی نشد 

دست آخر بدون یک ریال مهریه طلاقش داد 

کلی هم حرف انداختن پشت سر دختر 

همون حرفهایی که پدردختر و خانواده س دنبال زن اول پدرش انداخته بودن 

روانی،بد اخلاق و.......

به طور عجیبی جبران شد براشون....

جاری خانم اول که گفتم میدونستن خانم بی تقصیر اما ظلم کردن و تو طلاقش هم دست داشتن 

پسرش سه بار زن میگیره و جدا میشه 

می‌ره میگرده تا خانم اولی رو پیدا می‌کنه 

بهش میگه ما به تو ظلم کردیم 

سی  سال گذشته اما هنوز داریم تاوان میدیم

تو رو خدا حلالمون کن 

پسرم.......