2777
2789
عنوان

تا حالا ادمی دیدن بدی کنه بعد بد تراز خودش تو زندگیش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
چند نمونشو میگین

من بچه سقط کردم 

حال روحی مناسبی نداشتم 

پنج ماهه بودم

یه نفر خیلی طعنه زد 

یه بار داشتیم فیلم می دیدیم تو فیلم یه خانم بچه ش سقط شد 

این زیر چشمی نگام کرد و با یه لبخند گفت چوب خدا صدا نداره 

خلاصه خیلی اذیتم میکرد با حرف هاش....

چند سال گذشت 

عروس خودش پنج بار سقط کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بچه سقط کردم حال روحی مناسبی نداشتم پنج ماهه بودمیه نفر خیلی طعنه زد یه بار داشتیم فیلم می دیدیم ...

باز اذیتت می کنن یا فهمیدن نباید کاریت داشته باشن

باز اذیتت می کنن یا فهمیدن نباید کاریت داشته باشن

نه قربونت 

ذات بد نیکو نگردد 

چون که بنیادش بد است 

خدا نکنه خدا آدم رو به حال خودش بزاره 

هر چه ظلم و گناه و بدی می‌کنه 

به خودش نمیاد و بیشتر فرو میره

گاهی چند ماه گاهی چند سال اما مو به مو و دقیق .یه بنده خدا هست ازدواج می‌کنه خانمش مظلوم و صبور هست ...

اگه اطرافیان من بدونن میگفتن چشممون زدن چیکار کردیم مگه باید زندگیمون اینطوری میشد همش حق به جانبن هیچ جوره هم کوتاه نمیان میری خونهاشون بی احترامی نمیری فاصله میگیری باز میگن مگه چی کارشون کردیم هرجور که دلشون می خواد باهات رفتار می کنن اما تو اگه جرعت داری همون رفتارو تکرار کن

اگه اطرافیان من بدونن میگفتن چشممون زدن چیکار کردیم مگه باید زندگیمون اینطوری میشد همش حق به جانبن ه ...

من زیاااد اذیت شدم 

همون موردی هم که اذیت شدم سر خودشون اومده 

اما همچنان حق به جانب حرف میزنن

اصلا گاهی فکر میکنم شیطان هستن تو جلد انسان 

هر چی میگن،هر کاری میکنن،

خیلی راحت انکار میکنن