2777
2789
عنوان

دستور شیرینی پنجره ای

151 بازدید | 20 پست

سلام به همگی

کی بلده ی دستور شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه رو بهم بگه که خودش درست کرده باشه ک عالی شده باشه

چنتا دستور داشتم درست کردم ولی اصلا ترد نشد تمام نکاتش هم رعایت کردم

ممنون میشم از کدبانوها منو راهنمایی کنن.

نشاسته میزنی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشاسته گل‌ اره

یه دستور دارم حوصلم نمیکشه برم دفترمو ببینم،خیلی ترد میشه،

تخم مرغ رو چجوری هم میزنی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بنظرم مایعات زیاده تو این دستور

عکسشو فرستادم میشه چک کنی همین دستوره؟؟

نه این دستور نیست،بابت سه تخم مرغ،۱۴ بقیه ی مواد رو اضافه میکنم، تخم مرغ. رو هم اونقدر نباید هم بزنی که کرم رنگ و کشدار بشه،بجای پکینگ هم سر سوزن جوش شیرین بزن.

ببین موادش کمه،اما کلی شیرینی بهت میده،

نه این دستور نیست،بابت سه تخم مرغ،۱۴ بقیه ی مواد رو اضافه میکنم، تخم مرغ. رو هم اونقدر نباید هم بزنی ...

منظورم یک چهارم مواد

دستورش حوصله کردی بفرست لطفاً

آدمو مجبور میکنین دیگه به دفتر دسترسی پیدا کنم😈

آرد سفید و نشاسته گل و شیر هر کدام،،یک چهارم پیمانه،یه ق گلاب.

وانیل

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

شیرو نشاسته رو مخلوط میکنیم تخم مرغ رو اضافه و آرد سفید رو هم اضافه میکنیم