2777
2789
عنوان

دستور شیرینی پنجره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست
[QUOTE=365395532]آدمو مجبور میکنین دیگه به دفتر دسترسی پیدا کنم😈 آرد سفید و نشاسته گل و شیر هر کدام ...

اینو واقعیتش نمیدونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای 🍪:

### مواد لازم:

- آرد: ۲۲۰ گرم

- کره: ۱۰۰ گرم (در دمای اتاق)

- شکر: ۱۰۰ گرم

- تخم‌مرغ: ۱ عدد

- وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

- پودر قند: به مقدار لازم (برای تزئین)

- مربا (به دلخواه): به مقدار لازم

### طرز تهیه:

1. **آماده‌سازی خمیر**:

- کره و شکر را با هم ترکیب کنید و خوب بزنید تا روشن و کرم‌مانند شود. 🥄

- تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

- آرد را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

2. **شکل‌دهی**:

- خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. ❄️

- پس از این مدت، خمیر را با قُطر حدود ۳ میلیمتر برش بزنید.

- از قالب‌های مخصوص یا کاتر استفاده کنید تا اشکالی که دوست دارید درست کنید (برای پنجره‌ای، حتماً وسط خمیر را با کاتر کوچک‌تر برش بزنید). 🔲

3. **پخت**:

- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

- شیرینی‌ها را روی سینی فر بگذارید و به مدت ۱۰–۱۲ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

4. **تزئین**:

- پس از پخت، اجازه دهید کمی خنک شوند.

- قسمت پایین شیرینی‌ها را با مربا بپوشانید و سپس قسمت بالایی را روی آن قرار دهید. 🍓

- در نهایت با پودر قند تزئین کنید.

### نکته:

- می‌توانید از انواع مرباها مثل تمشک، آلبالو یا زردآلو استفاده کنید. 🍑

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای 🍪:### مواد لازم:- آرد: ۲۲۰ گرم- کره: ۱۰۰ گرم (در دمای اتاق)- شکر: ۱۰۰ گرم- ...

سلام عزیزم

ممنونم با دستور ولی فکر میکنم این ی‌ جور دیگه ای باشه تا حالا ندیدم از این دستور .

سلام عزیزمممنونم با دستور ولی فکر میکنم این ی‌ جور دیگه ای باشه تا حالا ندیدم از این دستور .

منم اولین باره میشنوم از هوش مصنوعی کمک گرفتم🥹

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙