2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدرزشته که پشت سریه دختربگن معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست

منم معتادان که  

چه بیعقلا خودشون درد نوشیدن 

یادمان تو مدرسه همین جوری شدم میپیچدم به خودم میخواستم اجازه بگیرم برم خونه دوتا معلم میگفتن معلومه دروغ میگی انقد که دردش زیاد نیست دیگه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو هم در نظر میگیری وقتی همچین حرفی میزنی خانم محترم!؟

بخودتون نگیرید لطفاا
من کلی گفتم
تو زندگیم دیدم که این مردم تا چیزی نبینن حرف درنمیارن حالا ممکنه از کاه کوه بسازن ولی قطعاا ثابت کردن که چیزیو دیدن حالاا ممکنه غیرمنطقی وناعادلانه قضاوت کنن ولی درابتدا یچیزی توجهشونو جلب کرده
وگرنه من نه شمارو میشناسم نه اینجا کسی منو میشناسه
از بعد مردم شناسیش گفتم عزیزم

بخودتون نگیرید لطفاا من کلی گفتمتو زندگیم دیدم که این مردم تا چیزی نبینن حرف درنمیارن حالا ممکنه از ...

من به خودم نگرفتم منم کلی میگم

اصلا گیرم ببینن ، به چه حقی پشت سر مردم حتی به درست حرف میزنن! این میشه غیبت و آبرو بردن از یه نفر که خیلی گناه

حالا چه برسه به اینکه یک کلاغ چهل کلاغ میکنن و این میشه افترا (تهمت) و گناه خیلی بزرگتریه

من به خودم نگرفتم منم کلی میگماصلا گیرم ببینن ، به چه حقی پشت سر مردم حتی به درست حرف میزنن! این میش ...

اینو منو شما متوجه ایم ولی تو اجتماعات مختلف وفرهنگای گوناگون دیده شده که بشدت یک کلاغ چهل کلاغ مصداق میکنه
من خودم بخاطر همین مسایل تو اجتماع زنده همیشه ترجیح دادم مخفیانه عمل کنم کمتر حرف بزنم وکمتر لودگی کنم چون قطعاا میدونم تهش میشه حرف پشت سر من ومثل نقل ونبات  تو دهن مردم