2777
2789
عنوان

شوهرم داره دورم میزنه قلبم شکست خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد بود نخوندمدکامل ولی مردا حیله کارن منم ی جور میکشم سخته قلبم درد میکنه با دو تا بچه نمیشه ...

قلبم درد میگیره انگار میخوام غش کنم..

دیروز برا اولین بار معدم بهم ریخت.

از اعصاب و ناراحتی روده از کار افتاد تقریبا. براهمین بدنم عفونی شد.

عفونت باعث عفونت رحمم و..شد و لگن التهاب کرد و کج شد و ۹ ماه نمیتونم راه برم. خیلی حالم بده

یا خدا 

حیف عمرت 

جور بابای نفقه و طلا 

اینا عمرت هم میخان بخرن ازت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عجب آدم دو دره باز و کثیفه شوهرت چجوری داری تحملش میکنی

خوشون خیلی خوب میدونه.منو بد.  اصلا بجای اینکه قدرتو بدونه و دلمو بدست بیاره و مدیونم باشه. بهم بی‌احترامی تهمت و...تازه میگه برو طلاق دنیال زندگی‌نیستی . در صورتی ک این  حرفا رو من باید بهش بزنم

یا خدا حیف عمرت جور بابای نفقه و طلا اینا عمرت هم میخان بخرن ازت

اره بعد آخر بگن بدرد نمی‌خورد. عقدم داره میشه ۷ سال.  .اینجا روستاست. و مردم پشت سرمن حرف میزنن. حتی عمع عمو خاله دایی میگن دخترتون عیب داره. حتی خود پدرمادرم. ب کی بگم؟؟ دلم خونه

خوشون خیلی خوب میدونه.منو بد. اصلا بجای اینکه قدرتو بدونه و دلمو بدست بیاره و مدیونم باشه. بهم بی‌ا ...

اصلا بهش توجه نکن گوش حرفش نده بخودت برس ازش پول بکن خرج بیکاری جوش این مادر خطا رو میخوری تو ام حرصش بده مگه چند سال دیگه جوونی؟؟؟ 

اره بعد آخر بگن بدرد نمی‌خورد. عقدم داره میشه ۷ سال. .اینجا روستاست. و مردم پشت سرمن حرف میزنن. حتی ...

گور بالای همشون 

حالا ک پشتت حرفه دیگه از کدوم حرف می‌ترسی کاری ک درسته انجام بده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.