2777
2789
عنوان

برای مامانم هدیه خریدم خوشش نیومده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست
منو مامانم هیچ صمیمیتی نداریم میدونی . اونقدر باهاش صمیمی نیستم که بهش بگم بیا باهم بریم اونم بیاد ب ...

بدل نگیر ماد منم سلیقه منو دوست نداره الان سالهاست که پول یا کارت هدیه میخرم . چیزی که من بخرم خوب نیست ولی عین همون رو خواهرم بخره بهترین چیز دنیاست برای همین منم کادو براش نمیگیرم . هم اون راحته و هم من

اتفاقا خوشگله،مدم هست و جدیده.

حالا ما هر سال با بابام شریک می‌شدیم ،کادو می‌خریدیم.یسال مامانم یهو از دهنش پرید که ناراحته بابت این موضوع.

ما هم دیگه بابام رو شریک نکردیم،بابامم کادو نمیده.دیگه امسال مامانم باز داشت گلایه میکرد از بابام.گفتیم آیا همون موقع بهتر نبود بابا رو هم شریک میکردیم؟

اینقدر خندید گفت،حالا من یچیزی گفتم،شما دیگه ول نمیکنین؟🤣🤣🤣🤣

شما مامانت رو ببر بازار.بگو تا فلان قدر هر چی به سلیقه خودت دوست برداری،به حساب من.اگه بازم شاکی شد،دیگه برو تو فاز کیک.خودتونم می‌خوریدش و خلاص😉😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش رو ببر.برعکس مامان من حتی طلایی که خودش پول میخواد بده، رو من میرم میخرم براش.اوندفعه بهش گفتم، ...

منم دخترم برام همینجوریه،دستش سبکه،قدمش برام خوبه هررررر چی بخره یا هر کاری کنه عالی میشه،خدا برا مامانت حفظتون کنه

Nop

ازش سوال کن چی دوستداره

ما هم از مادر شوهرم هم از مامانم پرسیدیم چی میخوان 😁

چهارتا خواهر برادریم، نفری یه دست لیوانی ک مامانم دلش می‌خواست خریدیم، یعنی 4 دست لیوان یه مدل 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دقیقا برعکس پدرم حتا یه جوراب بخری کلی خوشحال میشه برای پدرم با خوشحالی میرم خرید چون میدونم هرچی بخ ...

براش نخر خیال خودتو راحت کن

تو ک هر کاری کنی ناراضیه

تبریک بگو و تمام

برای پدرت خرید کن

چقدر مامانای شما ماشالله جووونن 😃

ما شهرستانیم مامانم زود ازدواج کرده . البته هنوزم پشیمون هست . 

اتفاقا من بسیار ناراحت هستم که مادرم جوونه چون مادرای سن بالا خیلی مهربونتر هستن . 

منو مامانم تو خیابون راه میریم یا میریم خرید به همه میگه من خواهرش هستم میگه دوست ندارم سنم بالا نشون بده . از اینکه من بچش هستنم خوشحال نیس  انگار که به زور من رو دنیا آورده باشه .

و اینکه درسته سنش کمه ولی افکارش بسیار قدیمی هست  چون زود ازدواج کرده خانواده مادریم مادرم رو از همون سن تا الان کنترل میکنن و بهش میگن که چیکار کنه چیکار نکنه مادرمم همه موضوعات خونه رو میره بهشون میگه .و مدام خونمون دعواس که اره من جوونی نکردم تفریح نکردم و تو این خونه پیر شدم . 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

منم دخترم برام همینجوریه،دستش سبکه،قدمش برام خوبه هررررر چی بخره یا هر کاری کنه عالی میشه،خدا برا ما ...

مامان من کلا کارت حقوقش دست من.

هم خریدای مثل حبوبات و .... انجام میدم، هم حتی خریدای شخصیش.

هیچ وقت ایراد نمیگیره.

اونروز میگه ایراد بگیرم، نمیخری، دردسر خرید می افته گردن خودم.

همینکه زحمتشون میکشی کلی ممنونم

ما شهرستانیم مامانم زود ازدواج کرده . البته هنوزم پشیمون هست . اتفاقا من بسیار ناراحت هستم که مادرم ...

به خلق و خوی خود آدما بستگی داره،من ۱۷ سالگی پسرمو بدنیا آوردم،و روابطمون کاملا درست و بجاست،عاشقشم

Nop
ما شهرستانیم مامانم زود ازدواج کرده . البته هنوزم پشیمون هست . اتفاقا من بسیار ناراحت هستم که مادرم ...

من ۴۱ سالمه دختر اولم ۸ سالشه، دومی هم تازه تو راهه.

نه فاصله زیادم خوب نیست.

هر چیزی متعادلش خوبه

اتفاقا خوشگله،مدم هست و جدیده.حالا ما هر سال با بابام شریک می‌شدیم ،کادو می‌خریدیم.یسال مامانم یهو ا ...

دلم برا مادرتون سوخت انتظار یه کادو جدا از پدرتون داشته همون کادو قبلی و شریکی هم نسیبش نشده دیگه

دلم برا مادرتون سوخت انتظار یه کادو جدا از پدرتون داشته همون کادو قبلی و شریکی هم نسیبش نشده دیگه

خب ما دو سه تا کادو خریدیم+کیک و آهنگ و مفصل ...

ولی خب آره،زمانیکه هیشکی کادوی روز زن نمیداد،بابای من مانتو شلوار ست می‌خرید برا مامانم،یا کفش مجلسی با کلاس.

حالا که همه میخرن،میگه از من گذشته دیگه🤷‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب ما دو سه تا کادو خریدیم+کیک و آهنگ و مفصل ...ولی خب آره،زمانیکه هیشکی کادوی روز زن نمیداد،بابای م ...

عع حس میکنم این بدتره یه دوره همسرت کادو بده بهت توجه کنه بعد یهو بگه پیر شدیم از ما گذشته ادم افسرده تر میشه تا اینکه زنی هیچ وقت کادو نگرفته باشه

گل و کیک هم یه سال خریدم . میگه اینو یک ساعت دیگه میری دستشویی چه بدردم میخوره

چه سخت پسند اینطوری عقده ایت میکنه ....نخر کلن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بستگی به ادمش داره من الان با مامانم ۴۰ سال اختلاف سنی دارم و واقعا خیلییییی مامانم به نسبت درکم میکنن ولی خب بازم مث کسی که ۱۵ سال بزرگتره نمیتونن درکم کنن حقم دارن خب