2777
2789
عنوان

دعا هست بنظرتون

51 بازدید | 8 پست

بچه ها چقدر اعتقاد دارین،تو زندگی من می‌دونم که هست پارسال تا مرز طلاق روی هیچی رفتم،الانم چند روزه تقریبا یه هفته هست از شوهرم متنفر شدم نه به کارای خودم میرسم نه بیرون میرم نه چیزی فقط میخوابم،الان یه شیخی بود زنگ زدم بهش گفت دو نفر خانم از روی کینه این کارو کردن که طلاق بگیرین،نمیدونم راسته یا نه چیکار کنم،اون دو نفر هم خواهر شوهرمو دخترشن🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر انقدر ترس دارید از این موضوع باطل سحر بگیرید فقط حواستون باشه اگر در دیوار دنبالش میگردید چندتا ...

فقط می‌خوام بدونم شماها هم اعتقاد دارین واقعا هست یا من زیادی زود باور شدم

فقط می‌خوام بدونم شماها هم اعتقاد دارین واقعا هست یا من زیادی زود باور شدم

عزیزم من رواشناسی خوندم و به خیلی از مراجعین میگم اگر این موضوع براشون ترس داره با رفتن دنبال باطل سحر ممکنه ارامش خاطرشون برگرده 

و نه من اعتقادی ندارم

و یکی دوتا از مراجعینم برای برگردوندن اکسشون رفته بودن و ضربه مالی خورده بودن بهم امار اون کلاه برادارا رو دادن

عزیزم من رواشناسی خوندم و به خیلی از مراجعین میگم اگر این موضوع براشون ترس داره با رفتن دنبال باطل س ...

دقیقا من خودم از پارسال دور بر ۵۰ میلیون هزینه کردم ولی هیچی به هیچی الآنم دیگه واقعا خسته شدم حتی اگه طلاق بگیرم،ولی واقعا چند روزه خودم مریض شده،نه میتونم کتاب بخونم نه زبانمو بخونم نه دوست دارم بیرون برم از شوهرم متنفر شدم جای خوابمو عوض کردم،همه اینا تو همین یه هفته اتفاق افتاده،فک کن از صبح ساعت ۵ بیدارم کتایون گذاشتم جلو فقط می‌خوام بخوابم اصلا نخوندم که