2777
2789
عنوان

چقدر من خندیدم برادر زن بابام زنگ زده چرا سز خواهرم داد زدی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 91 پست
عزیزم اون کاربر تاپیکشو بست آره طلاق چه اشکالی داره حتی شده در حد ترس دادن بهشم باشه بهش فکر کنین طو ...

من بابام خیلی ادم زبون بازیه و اجتماعی

اصلا ساکت نیست ببین من بابام اول قرار بود‌ کارمند شرکت نفت بگیره یعنی  خانم از خودش خونه هم داشت حتی  کلی کیس بود براش 

نمیخوام بگم بابام خوشگله یا وضع مالیمون توپه نه کلا ولی واقعا مورد خیلی زیاد بود خیلی نمیدونم کدوم عتیقه ای این رو پیدا کرد

بعد من میترسم این دعایی چیزی نوشته باشه من خودم باور ندارم میدونی ولی بهش میخوره اخه تو کار دعا و اینجور چیزها هم هستن

بعد ببین این دور همه دستگیره ها نخ قرمز بسته کاموا قرمز بسته بی دلیل نه برای اینکه مثلا چفتی چیزی همینجوری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی کاش اون کلفتم و فلان و اینا رو نمیگفت ولی عین آدم جایگاه خودشو می‌شناخت این تازه به دوران رسیده

نادانه واقعا نادان

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بدبخت زن باباها

بدبخت ما که گیر اینها میفتیم

من بابام خیلی ادم زبون بازیه و اجتماعیاصلا ساکت نیست ببین من بابام اول قرار بود‌ کارمند شرکت نفت بگی ...

یا خدا از کجا پیدا کردین اینو ؟ 

آره ممکنه 

با صدای بلند تو خونه سوره بقره پخش کنین 

تا حالا با پدرتون حرف زدین؟ نظرش چیه؟ پشت اون در میاد؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
عین من 😂😂😂

فکر میکردم خیلی واضح گفتم هیچکس نفهمیده چی نوشتم🤣🤣🤣

بابا اون بنده خدا اصلا دخالتی نداشتن تو دعوازنگ زدن گلایه کردن چرا با خواهرمون ، دخترمون دعوا کردی س ...

بگو خیلی هم لطف کردیم که تا حالا گیساشو نکشیدیم 

والا آدمو وادار میکنن سلیطه درونش بیدار بشه 

یا خدا از کجا پیدا کردین اینو ؟ آره ممکنه با صدای بلند تو خونه سوره بقره پخش کنین تا حالا با پدرتون ...

نه پشتش در نمیاد ولی میدونیم حوصله نداره ولی حاضره طلاقش بده  ولی باید خیلی شرایط بدتر بشه الانا رو تحمل میکنه کلا صبوره ولی زود جوش میاره 

نمیدونم بنظرت واقعا ممکنه دعا گرفته باشه یک درصد مثلا

انقد عصبی هستی ک از حرصت فقط ایموجی خنده گذاشتی 

زیاد متوجه نشدم چطو شد..

خدا ب،دلت ارامش بده عزیزم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
نه پشتش در نمیاد ولی میدونیم حوصله نداره ولی حاضره طلاقش بده ولی باید خیلی شرایط بدتر بشه الانا رو ...

آره احتمالش خیلی زیاده 

بکنین این دندون لقو بره 

یا حداقل یه ترسی بهش بدین که کارتو دو دستی تقدیمتون کنه ماهانه یه مبلغی بهش بدید