2777
2789

زنگ زده به بابام گفته چرا سر خواهرم داد زدی🤣🤣🤣🤣

ای خدا این زن رو از ما نگیر همیشه شادمون کن🤣🤣

فکر کنید مادرشم زنگ زده چرا با دخترم دعوا کردی ناراحتش کردی🤣🤣 

من میگم قد یک بچه سه ساله درک و شعور داره شما نمی فهمید

حالا دعوا سر چی بوده فکر کنید ضد بابام دستش رو کرده تو یه کاسه با عمه هام که زمینهایی که بنام بابامه این احمق خودش داره با پولشون میریزه و میخوره رو بگیره بده به عمه هام بخدا این یچیزیش هست🤣

حالا اگر ازش دفاع نمی کنید باید بگم به عنوان یه زن نزدیک ۵۰  ساله خیلی زشته دعوا با شوهرت کنی‌خودت سه برابر صدات بلند کنی تازه فحش بدی بعد به خانوادت هم بگی🤣🤣🤣

اینا رو ول کنید برادرش گفته این اینقدر خواستگار داره همه میخوانش ما خودمون نزاشتیم ازدواج کنه تا الان

واقعا چرا اینقدر با این حرفها خواهرشون رو کوچیک میکنن این چی بود الان‌گفت

شاید هم من دارم بی انصافی میکنم🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بجای برادر زن بابام بگو خب داییم

من به دایی خودم‌نمیگم دایی به این بگم؟؟😳😳

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سخت نگیربابات کار خودشو بکنهنذاره مال و اموالش رو زنه از چنگش دربیارهخانواده زن باباتم زر مفت بزننمه ...

بابا اون بنده خدا اصلا دخالتی نداشتن تو دعوا

زنگ زدن گلایه کردن چرا با خواهرمون ، دخترمون دعوا کردی سرش داد زدی

انقد استیکر خنده گذاشتی معلوم نیس چی میگیبعدشم تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

😢

چقد کاربرای نی نی سایت نامردنداسی کاملا حالتو میفهمم الان به شدت عصبانی هستی از رفتارشون ولی اونقدر ...

هوف بخدا قربون کلامت بشم

از اونور عمه هام بعد اون همه ارثی که گیرشون اومده اومدن ادعای وراثت کردن گفتن به بابام تو از همه بیشتر گیرت اومده باید از زمینات به ما خواهرا بدی ما هیچی زمین کشاورزی گیرمون نیومده

فکر کن پدر من پسر اخر بوده تمام عمرش و حقوقش رو وقتی مجرد بوده وقتی همه عمو ها و عمه هام در حال خوشگذرونی و پول خرج کردن با خانوادشون بودن صرف این زمینها کرده پدر بزرگم قبل مرگش تو بستر مرگ شخصا جلو ۸ تا عموم ۸ تا عمم گفته حتی خونمم برای پدر منه قبلا هم زمین های گشاورزی رو بخش بزرگیش داد به بابام که عموی دزدم فروختشون خیلی هاش جوری شد که مساوی شد سهمها

به عمه کوچیکم ارث کمی واقعا رسید بابای من مصف حیاطی که شخصا خود پدربزرگم لحظه اخر مرگش تکلیفش روشن کرد داد به عمم  که توش خونه بسازه و ساخته یه دوخواب بزرگ درحالی که قرار بود یه خونه کوچیک بسازه

و این زن بابای احمق من همش دو بهم زنی میکنه برای اونها خبر میبره انگار بابای من دشمنشه