2777
2789
عنوان

چقدر من خندیدم برادر زن بابام زنگ زده چرا سز خواهرم داد زدی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 42 پست
بابا اون بنده خدا اصلا دخالتی نداشتن تو دعوازنگ زدن گلایه کردن چرا با خواهرمون ، دخترمون دعوا کردی س ...

دیگه زنه رفته لوس بازی درآورده که مامان باباش پشتش دربیان

بهرحال اگه دیدین زنه اذیت می کنه و از اون طرف خانواده ش گلایه می کنن برید بشینید صاف بهشون بگید دخترتون ولوله انداخته توی طایفه مون جمعش کنید فقط دفاع نکنید ازش😉

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
چقد کاربرای نی نی سایت نامردنداسی کاملا حالتو میفهمم الان به شدت عصبانی هستی از رفتارشون ولی اونقدر ...

بعد فکر کن زن بابای من اینقدر بچه اس سر یک بحثی که داشتن که خودش بخدا بدتر بی احترامی ک سر و صدا کرد زنگ زده به خانوادش که زنگ بزنن به بابای من که چرا اینو سرزنش کردی

واقعا من مادرم تا زنده بود حتی اجازه نمیداد پدرم جواب عمه هام بده باهاشون کل کل کنه‌میگفت تو کاریت نباشه اینا یکچیزی برای خودشون میگن

الان زن بابام زنگ میزنه به عمه هام صدای بابام ضبط میکنه براشون همه چی بهشون میگه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هوف بخدا قربون کلامت بشماز اونور عمه هام بعد اون همه ارثی که گیرشون اومده اومدن ادعای وراثت کردن گفت ...

کاش بابات ادبش کنه حسسسابی یا اگه خانوادش دخالت میکنن طلاقش بده بمونه رودست همون داداش و مادرش زنه بی عقلو

بگو اخه نادون این اموال مال تویه تو چی میگی این وسط

دیگه زنه رفته لوس بازی درآورده که مامان باباش پشتش دربیانبهرحال اگه دیدین زنه اذیت می کنه و از اون ط ...

برادرش گفته میام وسایلش جمع میکنم میبرم اینقدر خواستگار داشته ما تا الان نزاشتیم ازدواج کنه خودمون  کاش میومد میبرد خخخ😅😢

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برادرش گفته میام وسایلش جمع میکنم میبرم اینقدر خواستگار داشته ما تا الان نزاشتیم ازدواج کنه خودمون ...

دختره لوسه اه اه بیاد ببره والا😒

کاش بابات ادبش کنه حسسسابی یا اگه خانوادش دخالت میکنن طلاقش بده بمونه رودست همون داداش و مادرش زنه ب ...

بابام دیگ حوصله بحث و طلاق و ... نداره همیشه میگه ب زن بابام البته با روی خوش چرا اینقدر دوبهم زنی میکنی من زندگی اروم میخوام حوصله نداره بیفته سر زبونها

البته بابامم یکمی زود دعوا میگیره ولی واقعا نه فحشی میده نه حتی تو زندگیش دست رو زنی بلند کرده فقط تُن صداش میبره بالا قبول دارم اینو ولی زن بابام بخدا صد برابر بدتره از بابام فحش بدجور میده جیغ میزنه الگی گریه و قهر میکنه همینجور الکی برای مظلوم نمایی

دختره لوسه اه اه بیاد ببره والا😒

من یکچیزی میترسم

این بره  طلاهایی که براش خریدیم میبره 

بابام میتونه با فاکتور ازش بگیره؟

فاکتور به اسم بابامه

حالا چرا صدا ضبط میکنه ؟چیزی از عمه هات بهش میرسه؟

عقلش کمه عزیزم نادونه

نمیدونم چه مرگشه

خندم گرفت از زن بابات اسی چندتا خواهر برادر داری؟تو بزرگه ای؟

نه خیلی زیادیم

من یه خواهر بزرگتر متاهل دارم شهر دیگه به برادر دارم متاهل بزرگتر اونها هیچ دخالتی نمیکنن اصلا سری هم نمیزنن هیچوقت

اینجا تو شهر خودمون زن بابام و بابام و دوتا خواهرای کوچیکم هستن با هم زندگی میکنن یکیشون ۱۸ سالشه یکی ۱۳

من خونه ی خواهر بزرگم تو همین شهر هستم ولی خونه بابامم زیاد میرم بخاطر دوری محل کار بیرون شهره قشنگ ۲ ساعتی فاصله اس اونجا زندگی میکنم که نزدیکه به اسکله

من یکچیزی میترسماین بره طلاهایی که براش خریدیم میبره بابام میتونه با فاکتور ازش بگیره؟فاکتور به اسم ...

دردسرش زیاده نمی دونم اگه هدیه حساب کنن یا جای مهریه

اگه دیدی خطرناک شد طلاها رو قایم کن نبره

دردسرش زیاده نمی دونم اگه هدیه حساب کنن یا جای مهریهاگه دیدی خطرناک شد طلاها رو قایم کن نبره

همشون تو دستش میکنه همیشه

یه‌تک پوش سنگین انداخته اونورم هزارتا النگو انداخته

۲ تا گردنبند فکر کن اویزون کرده از خودش 

البته بعضی هاش هدیه است ولی نود درصدش خانواده بابام گرفتن یعنی خانواده خودش یک زنجیر فقط

تک پوش و گردنبند هم بابام براش خریده با انگشتر

نه خیلی زیادیممن یه خواهر بزرگتر متاهل دارم شهر دیگه به برادر دارم متاهل بزرگتر اونها هیچ دخالتی نمی ...

خواهر و برادر متاهلت درگیر زندگی و مشکلاتش هستن وقت ندارن به این اسکل فکرکنن

توهم زیاد اعصاب خودتو خورد نکن بابات یه کاریش میکنه

حواست به خواهرای کوچیکترت باشه این زنه سهمشونو نخوره

خواهر و برادر متاهلت درگیر زندگی و مشکلاتش هستن وقت ندارن به این اسکل فکرکننتوهم زیاد اعصاب خودتو خو ...

دیگه سهمی نمونده نخورده باشه

مونده منم بخوره 

من حیف طلاهاییم میاد که دستشه میبره همه رو با خودش ما هم دستمون جایی بند نیست

۷ ماهه ازدواج کردن