2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم تعریف جاریتو بکن ،اصلا نباید حس کنن که تو رو این مسئله حساسی.اگه گفت جاریت مهربونه بگو اره مامان با اینکه تو خیای مهربونی ولی اون از تو مهربون تره،اگه گفت خیلی دست پختش خوبه بگو اره دیدی حتی دستپختش از تو هم بهتره🤣🤣🤣من مادرشوهرم خیلی تعریف خواهرشوهرمو میکرد همیشه میکفت خیلی تمیز و مرتبه میخواست حسادت منو برانگیزه منم کفتم اره منفکر میکردم تو خیلی تمیز و مرتبی ولی اون از توهم مرتب تره😂😂 اونم گفت نه مثل من نیست من خیلی مرتب ترم و...دیگه هیچوقت پیش من تعریف مرتبی حوارهرشوهرمو نکرد

مگه قراره با شوهر تو ازدواج کنه که هنوز نیومده اینقدر ناراحتی؟ چطور خودت رو از دیگران سرتر میدونی؟ مگه هووته که تو سرتر باشی یا اون؟ اون داره زندگی خودشو میکنه تو با این افکار کام خودتو تلخ میکنی 

مگه قراره با شوهر تو ازدواج کنه که هنوز نیومده اینقدر ناراحتی؟ چطور خودت رو از دیگران سرتر میدونی؟ م ...

ان حسو مادرشوهرش در این خانوم بوجود اورده،

هی اومده ثابت کنه تو خوب نیستی جاریت بهتره خب ناخوداگاه این حس دراین بنده خدا ایجاد شده